Nieuws

Basic Attention Token (BAT) komt naar Coinbase

Cryptocurrency exchange Coinbase heeft laten weten dat het inkomende transfers van Basic Attention Token (BAT) naar Coinbase Pro gaat accepteren. Op zijn Coinbase Pro-platform wordt de BAT in de eerste fase toegevoegd. Het handelen in BAT  zal in de meeste rechtsgebieden beschikbaar zijn, behalve voor inwoners van de staat New York.

Nog niet beschikbaar

Momenteel is de BAT nog niet beschikbaar op het exchange-platform Coinbase.com en in de iOS- en Android-applicaties. De BAT-handel zal  namelijk 4 fases gaan doorlopen. Één van deze fases is  de alleen-overdracht fase. In deze fase kunnen gebruikers BAT kunnen overzetten naar Coinbase Pro-accounts.  Hierna volgt de alleen-plaatsen fase, waar klanten limietorders kunnen plaatsen. De andere twee fasen bevatten alleen-limieten, waarbij limietorders beginnen te matchen waarna de BAT in de laatste fase van ‘volledige handel’ terecht komt. In deze fase wordt er een volledige toegang tot handelsservices, waaronder limiet-, markt- en stopopdrachten gegeven.

In waarde gestegen

Inmiddels (op het moment van het de plaatsing van dit nieuwsbericht) is de waarde van de BAT al gestegen met ruim 12% naar $0,295. Hierdoor is de BAT in populariteit gestegen en is het handelsvolume van de afgelopen 24 uur op dit moment $63 miljoen (€55 miljoen).   Koop Basic Attention | IDEAL