Persbericht

Beleggers zien een potentiële stijging van 700% voor Bitgert Coin na een indrukwekkende sprong van 70%

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Binance is het populairste handelsplatform voor cryptocurrency. Maar er is een nieuwe concurrent gearriveerd die zijn monopolie dreigt te vernietigen: Bitgert (BRISE), het gloeiend hete blockchain-protocol. Met een ongelooflijke prijsstijging van 70% alleen al in de afgelopen maand positioneert het zichzelf stevig als het volgende grote ding in het cryptocurrency-universum.

Wat is er speciaal aan Bitgert?

Wat onderscheidt Bitgert van andere blockchain-platforms? Met zijn mogelijkheden heeft het alle claims van Ethereum en Solana in het verleden met een enorme marge overtroffen. Het versloeg Ethereum door als nooit tevoren geavanceerde technologie te bieden met meer dan 100.000 transacties per seconde en Solana, dat opschepte over zijn lagere gastarief, schokte iedereen met zijn bijna nulgastarief.

Routekaart naar succes

De ambitieuze routekaart van Bitgert is strategisch gecentreerd rond zes belangrijke pijlers, gericht op het aan boord gaan van crypto-investeerders uit het nieuwe tijdperk.

  • Bitgert Exchange: een robuuste DEX zonder kosten voor het verhandelen van crypto-activa.
  • GEO Real Estate Marketplace: onroerend goed in de echte wereld, fractioneel geïnvesteerd en verhandeld in de blockchain.
  • P2P-marktplaats: Fysieke goederen kunnen worden aangeboden, verkocht en betaald met behulp van BRISE.
  • LocalBitgert: Een baanbrekende P2P-uitwisseling die wereldwijd gratis crypto-swaps mogelijk maakt.
  • PayBrise: BRISE fungeert als betalingsrail voor verkopers om crypto te accepteren
  • Exclusief voordeel: Bitgert inzetten verdient gratis BEFE-tokens!

In een recente ontwikkeling is Bitgert een partnerschap aangegaan met het gloeiende meme-token BEFE om zijn gemeenschap te belonen. BRISE-stakers zullen gratis een deel van de BEFE-tokenvoorraad verdienen, waardoor houders recht hebben op een deel van de op hol geslagen groei en het voordeel van BEFE.

Voor de BEFE-investeerders die al meedoen, creëert deze symbiotische relatie een krachtige stimulans om BRISE te accumuleren en in te zetten. Het is een dynamiek die nu al een enorme kruisprijsactie tussen de twee munten aanwakkert.

70% stijging slechts het topje van de ijsberg?

Na de oogverblindende stijging van 70% in de afgelopen maand is de marktkapitalisatie gestegen naar $96,23 miljoen tegen een prijs van $0,0000002433. Maar volgens crypto-analisten zou het wel eens warmer kunnen worden.

Een doorgewinterde cryptohandelaar op X deelde: “De fundamenten en de routekaart van Bitgert zitten op een kruitvat. Het volledig gedecentraliseerde ecosysteem in combinatie met BEFE-inzetbeloningen zullen de explosieve vonk zijn. Ik voorspel vanaf hier een realistische stijging van 700%.”

Conclusie

Hoewel het ongeëvenaarde opwaartse potentieel van Bitgert verleidelijk is, moeten beleggers dit met uiterste voorzichtigheid benaderen. Cryptomarkten zijn enorm volatiel. Voor de dappere zielen die bereid zijn een gokje te wagen: de veelbelovende routekaart van Bitgert en een recente piek van 70% geven duidelijk aan dat er iets aan het brouwen is en klaar is voor een potentiële stijging van 700%.

Ga voor meer informatie over Bitgert naar https://bitgert.com.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.