milei
Persbericht

Bearns nemen over terwijl de prijs daalt op TIA en XRP; Milei Moneda-voorverkoop vormt het toneel voor de grootste winstwinst

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Celestia (TIA) verliest waarde als gevolg van prijsdalingen.
  • De markt is enthousiast over de nieuwe XRP-gekoppelde stablecoin.
  • De voorverkoop van Milei Moneda ($MEDA) belooft aanzienlijke winsten.

Celestia (TIA) is de afgelopen zeven dagen met 11% gedaald, ondanks de implementatie van een nieuwe oplossing op Arbitrum. XRP steeg naar $0,63 toen de CEO de nieuwe Ripple stablecoin aankondigde. Ondertussen bereiden investeerders van Milei Moneda ($MEDA) zich voor op enorme winsten.

Hoe groot is de verwachte winst? Blijf lezen om erachter te komen!

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Celestia zakt onder de $12 terwijl de marktkrachten toeslaan

Celestia heeft twaalf fantastische maanden achter de rug. Het TIA-token won namelijk in die tijd maar liefst 460%. De stijging van TIA werd gestimuleerd door de toenemende belangstelling voor de modulaire blockchain-structuur toen de door BTC ETF gevoede crypto-rally van start ging.

TIA heeft de afgelopen maand echter een aanzienlijke ommekeer ondergaan. Het token is met 32,4% gedaald. Analisten schrijven dit toe aan een prijscorrectie na wat nu wordt beschouwd als het eerste deel van de bull run van 2024.

Desondanks bleef Celestia zich ontwikkelen. Het team heeft onlangs zijn oplossing voor gegevensbeschikbaarheid, Blobstream, op de Arbitrum Orbit uitgebracht. Dit product verbetert de schaalbaarheid en verlaagt de kosten voor L2- en L3-netwerken die op Arbitrum zijn gebouwd.

Analisten zeggen dat dit soort ontwikkelingen Celestia (TIA) kunnen helpen naar $56,79 te stijgen in het volgende deel van de bullmarkt van 2024.

XRP ziet een stijging van 7% na nieuwe aankondiging

XRP was één van de slechtst presterende altcoins van het afgelopen jaar. Het token heeft gedurende de periode een relatief lage 24,3% gewonnen. Dit is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de lopende rechtszaak van de SEC tegen Ripple wegens het verkopen van niet-geregistreerde effecten. Analisten zeggen dat traders voorzichtig zijn in afwachting van de uiteindelijke uitkomst van de rechtszaak.

De recente aankondiging van een nieuwe aan de dollar gekoppelde stablecoin die in de komende maanden zal worden gelanceerd, heeft echter geleid tot een prijsstijging van XRP. Dankzij dit nieuws is XRP de afgelopen zeven dagen met 6,9% gestegen. Afhankelijk van de uitkomst van de Ripple v. SEC-zaak volgende maand zou XRP kunnen stijgen naar $1,87 of dalen naar $0,38.

De voorverkoopwinsten van Milei Moneda prikkelen investeerders

Milei Moneda is één van de meest besproken cryptocurrencies van de afgelopen maand. Dit is te danken aan de grote winst die investeerders zullen maken door de aankoop van $MEDA tijdens de voorverkoop.

De voorverkoop bevindt zich in fase 2 en $MEDA kan worden gekocht voor $ 0,0125. Fase 1-investeerders hebben al een winst van 25% gemaakt. Ze krijgen 100% winst aan het einde van de voorverkoop. Ondertussen zullen fase 2-investeerders 60% verdienen. Bovendien zijn er meer mogelijkheden voor winst na de voorverkoop, omdat 5% van het aanbod van $MEDA zal worden verbrand.

Milei Moneda is ook de thuisbasis van een levendige community op X, Discord en Reddit. Communityleden delen ideeën, nemen deel aan vraag- en antwoordsessies en winnen weggeefacties. Beleggers krijgen ook stemrecht, toegang tot de coolste NFT’s en verdienen NFT-stakingbeloningen.

Milei Moneda beschermt ook de fondsen van investeerders door middel van slimme contractaudits, vergrendelde liquiditeit en nulteamtoewijzingen. Deze voordelen en winsten zorgen ervoor dat analisten $MEDA als de beste crypto-investering noemen.

Samenvatting

Celestia (TIA) brengt ondanks prijsstrijd een nieuwe oplossing voor databeschikbaarheid uit. De toekomst van XRP is afhankelijk van de uitkomst van de Ripple v SEC-zaak. Ondertussen wendt de markt zich tot Milei Moneda ($MEDA), omdat het investeerders tijdens de voorverkoop verrukkelijke winsten biedt.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.