Persbericht

Bewaak de privacy en beveiliging van uw cryptocurrency met behulp van een Bitcoin-mixer

Net als de meeste andere digitale munten, is Bitcoin niet een volledig anonieme valuta. De kwestie is dat in tegenstelling tot wat de meeste mensen hopen, de gegevens van de afzender en ontvanger niet geheel anoniem zijn. Dit omdat de blockchain alle transacties registreert.

Het is bijvoorbeeld redelijk eenvoudig om privé gegevens te ontdekken wanneer je Bitcoins hebt verhandeld vanuit verschillende exchanges. Dit komt omdat je de KYC-verificatie moet doorlopen. Het gebruiken van een Bitcoin-mixer is dan ook een unieke oplossing om je privacy te houden wanneer je crypto’s verstuurd.


Wat is een cryptocurrency-mixer en wat zijn haar functies?

Een cryptocurrency-mixer, ook bekend als een cryptocurrency-tumbler, is een gespecialiseerde website met software die is ontwikkeld om Bitcoin en andere bekende munten als Litecoin en Dash, te splitsen en te mixen. Dit zodat mensen hun privacy kunnen bewaren en hun overdrachten kunnen beveiligen.

Mixers worden wereldwijd door landen worden bestreden, omdat regeringen zeggen dat volledige anonimiteit wordt gebruikt voor criminele praktijken, illegale handel in verboden goederen, witwassen van geld en verschillende illegale operaties. Toch is dit niet helemaal correct. Dit omdat anonimiteit essentieel is om crypto-gebruikers te beschermen tegen verschillende oplichtingsacties.


De werking van de Bitcoin-mixer

Wat een mixer doet is eigenlijk het volgende: De mixer splitst transacties in kleine delen en het mengen van geld met tokens van andere consumenten. De website verdeelt je transactie in kleine porties, verzend het naar een pool, mengt het met de munten van andere mensen, en verstuurt het vervolgens naar het gewenst adres. De klant ontvangt vervolgens het aantal munten dat hij verstuurd heeft minus het tarief dat je betaald om de mixer te gebruiken. Hoeveel dit tarief is licht aan een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld het soort munt en de manier van mixen.

Aangezien mixers bestaan om je privacy te waarborgen is de boekhouding op de websites zeer selectief. Er zijn geen persoonlijke gegevens nodig. Wel krijgt de klant een bewijs van bevestiging dat hij zijn geld naar de mixer heeft gestuurd.


De voordelen en nadelen

Kortom, het voordeel van cryptocurrency-mixer is de capaciteit om volledig anoniem overdrachten uit te voeren, die niet zijn te relateren aan jou als persoon. Het is ook van cruciaal belang dat de consumenten hiervoor geen speciale expertise nodig hebben. Desalniettemin zijn er ook nadelen bij het gebruiken van een mixer. Wanneer je als klant geen goede mixer gebruikt kun je ‘fout geld’ krijgen. Daarnaast kan het zijn dat je gegevens toch niet helemaal goed beschermt zijn. Tot slot kan het zijn dat de overheid de diensten van een Bitcoin mixer verboden heeft. Er bestaat dus een kans dat je je geld verliest als je ervoor kiest

daarvan, wanneer de klant de verkeerde uitvoerder van de muntenverrekening gebruikt. Je kunt de dreiging ondervinden van het krijgen van groezelig digitaal geld, het teruggeven van uw oude munten, niet volledige anonimiteit die de interesse van hackers trekt of gevolgen van regulering op sommige internationale locaties die overheden dergelijke diensten zoals Bitcoin-mixers verboden. Hoewel aanbiedingen met het oog op transactiegeheim zijn gedaan om liefhebbers van cryptocurrency te helpen, bestaat er een enorme bedreiging om digitaal geld tegelijk te verliezen, wanneer de klant ervoor kiest geen erkende crypto-mixer te gebruiken.

Doe dus altijd goed onderzoek naar het programma dat je gebruikt en bekijk eerst of het in het land waar je woont niet verboden is om de anonimiseringsdienst te gebruiken.

Daarnaast is het belangrijk om onderzoek te doen naar verschillende beveiligingsmethodes. Je kunt bijvoorbeeld Tor en een VPN gebruiken. Daarnaast moet je in je achterhoofd houden dat niet alle Bitcoin-mixers 100% anonimiteit kunnen waarborgen.

Eén van de meest betrouwbare cryptocurrency-mixers die tegenwoordig een hoge Bitcoin-anonimiteit bieden, is BitMix.Biz. De website heeft een hoge kwaliteit en is populair onder crypto-enthousiasten, handelaars en miners. Deze dienst heeft de laagste commissies, vanaf 0,4% en grote mengvolumes.

Zorg ervoor dat je, voordat je een aanbetaling doet, naar de originele website van BitMix.Biz gaat – controleer de wallets die door de service zijn gemaakt met het hoofdadres 1BitmixQRMUHYYEi11KBRhSfACa1BtcZrZ en een garantieverklaring (meer in FAQ). Het is zeker de moeite waard om uit te sluiten dat je jouw cryptocurrency niet naar een van de illegale kopieën van BitMix.Biz stuurt.

BitMix.Biz heeft een prettige en intuïtieve website-interface, evenals een kenmerk van mengkwaliteit. Absoluut anoniem en slaat geen logs op. Het biedt de capaciteit om via de Tor te koppelen, een prijs te kiezen tussen 0,4% en 4% en de transactie uit te stellen om u de identificatie van de echte identiteit van de gebruiker te besparen.

Web: https://bitmix.biz/en
FAQ: https://bitmix.biz/en/pages/faq