binance geld
Nieuws, Trending

Binance biedt VIP-lidmaatschap aan slachtoffers KYC lek

Crypto exchange Binance heeft aangekondigd dat ze alle slachtoffers van de recente Know Your Customer (KYC) lek een levenslang VIP lidmaatschap aanbiedt.


Binance compenseert slachtoffers KYC lek

Volgens een officieel statement neemt Binance momenteel actief contact op met alle potentiële slachtoffers van de KYC lek. Binance raadt de getroffen gebruikers aan om nieuwe identificatiedocumenten aan te vragen in hun regio. Om de slachtoffers te gemoed te komen biedt de exchange een compensatie aan:

“We compenseren de getroffen gebruikers met een levenslang Binance VIP-lidmaatschap, inclusief preferentiële handelskosten, ondersteuning en meer services.”


Binance werd geblackmailed

Het onderzoek van Binance naar de KYC datalek is nog steeds aan de gang. Het onderzoeksteam van de exchange probeert de bron van de KYC afbeelding te identificeren.

Op 7 augustus kondigde Binance het lek aan en verklaarde dat een hacker het platform bedreigde en 300 Bitcoins eiste in ruil voor het achterhouden van meer dan 10 duizend foto’s van Binance klanten. De KYC data die gelekt is bestaan uit afbeeldingen van documenten van gebruikers die hun identiteit moesten verifiëren.

Wil je meer lezen over het lek en ben je benieuwd wat de leaker te zeggen heeft over het verhaal? Klik dan hier. om het artikel te lezen.