Binance is bereid om Ripple (XRP) een basisvaluta te maken

 
 


Vandaag maakte de CEO van de crypto exchange Binance, Changpeng Zhao, een opmerking die erop lijkt te wijzen dat XRP een basis valuta wordt bij Binance.


Ripple toegevoegd als basisvaluta op Binance?

Ripple presteert zeer goed deze week en nam dan ook de tweede plaats over van Ethereum. De marktwaarde van XRP schoot die van ETH voorbij waardoor het nu de grootste altcoin ter wereld is. Ook vandaag blijft Ripple het goed doen en ziet de munt haar koers met zo’n 8 procent stijgen. Het goede nieuws lijkt niet op te houden nu ook de CEO van Binance de volgende tweet verstuurt vandaag:

 

De tweet van Zhao verwijst naar eerdere pogingen van Ripple fans om XRP een basisvaluta te laten maken op Binance. Op dit moment zijn Bitcoin, Ethereum, Tether en Binance Coin de enige 4 basisvaluta’s.

Of Binance XRP ook echt als basiscoin gaat toevoegen is nog maar de vraag. Wel voedt de tweet van de CEO de positieve geruchten.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken