Nieuws, Trending

Binance opent twee futures-handelsplatformen voor openbare tests

Binance heeft maar liefst twee Binance Futures Testnet-platforms gelanceerd. Hiermee kunnen gebruikers tevens deelnemen aan een 10.000 Binance Coin (BNB) futures-handelscompetitie.


Futures A & Futures B

De twee futures-handelsplatformen hebben tijdens de testfase de naam Futures A en Futures B gekregen. Klanten van Binance kunnen op deze platformen een gesimuleerde handelsconcurrentie bijwonen en hier aan deelnemen. Hier is vervolgens een competitie aan gekoppeld. De winnaars van de competitie kunnen in totaal een prijs van 10.000 BNB winnen. Op dit moment bedraagt de waarde van deze coins gezamenlijk ruim $200.000.

De competitie werkt eenvoudig; alle deelnemers zullen worden voorzien van 100.000 Tether-tokens (USDT). Deze fondsen worden uiteraard gesimuleerd en zijn hiermee virtueel. Dit betekent dat deze fondsen alleen voor testdoeleinden kan worden gebruikt.


Korting op echte platform

Om zoveel mogelijk gebruikers te laten deelnemen aan de tests, heeft Binance ook nog andere voordelen bedacht. Zo krijgen gebruikers die hebben deelgenomen een korting van 50% voor een maand lang op het officiële Binance Futures platform, wanneer deze wordt gelanceerd. De wedstrijd start morgen, 3 september 2019, en loopt tot 8 september.