Persbericht

Persbericht

Newsbit 10-12-2021 16:00u leestijd 2 - 3 min

Bitcoin crashte met 20% in 1 dag, maar toch maakt iemand meer dan 2000% ROI

De cryptomarkt heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. De Bitcoin (BTC) prijs verhandelde op 4 december tegen een prijs van $53.611, maar daalde plotseling tot $42.038. Dat betekent dat spot-handelaren een daling van meer dan 20% voor de kiezen kregen.

Ondanks deze koersval zijn echter nog steeds mensen op de markt die van deze crash hebben geprofiteerd. Sommigen hebben zelfs ommeer dan 2000% ROI verdiend. Hoe hebben ze dit gedaan? Als je het antwoord wilt weten, moet je een van de meest populaire investeringsmethoden van dit moment begrijpen: 100 keer leveraged cryptocurrency futures trading.


Wat is het verschil tussen leverage en de spot-markt?

Op de traditionele spotmarkt kan je alleen kopen en wachten op de stijging om winst te maken. Met 100 keer leveraged futures-handel, kun je ofwel speculeren voor een stijging (long gaan) of speculeren voor een daling (short gaan), wat betekent dat je winst kunt maken, of de markt nu stijgt of daalt. Bovendien heb je 100 keer de hefboomwerking om je winst te vergroten.


Hoe werkt de 100x leverage?

Met een 100x hefboomwerking kunnen handelaren 1 BTC investeren om een positie te openen met een waarde van 100 BTC door long te gaan (voorspellende BTC-prijs zal stijgen) of short te gaan (voorspellende BTC-prijs zal dalen). Als we 1 BTC gebruiken om een short perpetual contract te openen tegen de prijs van $53.600 en het te sluiten wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $42.000, betekent dat dat we een winst hebben gemaakt van ($53.600 – $42.000) * 100 BTC / $42.000 = 27,6 BTC, wat de ROI van 2760% oplevert.


Aanbevolen 100X leverage-platform

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage (hefboomwerking) in futures aanbiedt op verschillende handelsparen: BTC, ETH, ADA, Doge, XRP, enz. Bexplus vereist geen KYC en is populair bij meer dan 800K handelaren uit meer dan 200 landen/regio’s. Bovendien is het platform veilig om te worden geaccrediteerd door MSB (Money Services Business).


Andere opmerkelijke voordelen

100% stortingsbonus

Bexplus biedt een bonus van 100% voor elke storting, waarmee je grotere posities kunt openen en meer winst kunt maken. Stort 1 BTC en je krijgt 2 BTC op uw account bijgeschreven. Elke gebruiker kan tot 10 BTC krijgen voor elke storting. (Bonussen zijn niet opneembaar, maar de met de bonus behaalde winst kan wel worden opgenomen.)

Bexplus BTC-wallet

Wanneer je niet handelt, kun je jouw Bitcoin overzetten naar de rentedragende wallet. Hier krijg je een rente van tot wel 21% op jaarbasis zonder enig risico, wat ongetwijfeld een van de meest winstgevende tarieven in de branche is.


Een demo account met 10 BTC

Een demo-account met 10 aanvulbare BTC aangeboden door Bexplus kan je helpen beter vertrouwd te raken met handelen met hefboomwerking en oefenen met handelen zonder risico’s te nemen. U kunt ook leren de markt te analyseren en de toolkit te gebruiken met het demo-account.


24/7 opname en 24/7 klantenondersteuning

Je kunt op elk gewenst moment een opnameverzoek indienen en uw stortingen binnen 30 minuten tijdens werkuren terugkrijgen. Neem bij problemen contact op met de klantenservice via verschillende kanalen, zoals e-mail en live chat.


Mobiele App

Met de Bexplus-app kun je je account beheren en overal en altijd handelen. Het integreert ook andere tools zoals realtime grafieken, nieuwswaarschuwingen, enz., die uw capabele assistenten zijn bij het handelen. Download de Bexplus APP in de Apple Store en Google Play.

Registreer je op Bexplus en ontvang nu een 100% stortingsbonus.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten