Nieuws, Trending

Bitcoin, Ethereum en Ripple koers CRASHEN hard


De ellende blijft op de cryptocurrency markt. Alle cryptocurrency koersen duikelen naar beneden, zo ook de Bitcoin, Ethereum en Ripple koers.


Vrije val voor Bitcoin koers

De Bitcoin koers leek de afgelopen tijd weer te stabiliseren, maar niks lijkt minder waar. De koers van de belangrijkste cryptocurrency heeft opnieuw een duikvlucht naar onder ingezet. Op het moment van schrijven ligt rond de $3300 dollar. Dit terwijl de prijs gisteren nog rond de $3496 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met meer dan 5,5 procent zien dalen.

 


Ethereum (ETH) koers crasht met 6,25 procent

Ook Ethereum ziet haar koers donkerrood kleuren. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $85,7 dollar. Dit terwijl 1 Ether 24 uur geleden nog rond de $91,44 dollar lag. Dat betekent dat de koers van de op twee na grootste crypto vandaag met zo’n 6,25 procent is gedaald.

De misère houdt dus aan. Iets wat niet veel experts verwacht hadden. Door de recente prijsdaling zijn de deuren geopend richting de $75 dollar.

 Ripple (XRP) houdt goed stand

Ripple houd opnieuw vrij goed stand in de crashende cryptomarkt. Wel zakt de prijs van de munt opnieuw onder de $0,30 dollar grens. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP namelijk rond de $0,298 dollar. Gisteren lag de Ripple prijs nog rond de $0,308 dollar. Dat betekent dat de Ripple koers vandaag met zo’n 3 procent daalt.