Bitcoin haalt XRP in, in Yen-benoemde crypto holdings

 

De Japanse Virtual Currency Exchange Association (de JVCEA) heeft nieuwe gegevens uitgebracht. Deze gegevens onthullen dat de waarde van de Yen-benoemde Bitcoin (BTC)-belangen nu hoger is dan die in XRP op beurzen die in Japan actief zijn.


De Japanse Virtual Currency Exchange Association

De JVCEA is een zelfregulerende cryptocurrency-exchangevereniging dat sinds maart 2018 actief is. De vereniging helpt bij het vaststellen van industriële beveiligingsnormen voor beleggers.


Meer XRP-deelnames in Yen dan Bitcoin

Nu blijkt dat de waarde van XRP-deelnames hoger lag in december 2018 dan die van Bitcoin. In 2019 is deze trend omgekeerd. De waarde van Bitcoin-deelnames zijn nu hoger dan die van XRP. Één van de redenen hierachter is dat de waarde van één Bitcoin de andere altcoins significant blijft overtreffen.


Er wordt steeds meer XRP verzameld

In de loop van dit jaar (2019) wordt er steeds meer XRP verzameld. Een mogelijke reden hiervoor is het alsmaar toenemende aantal bankpartnerschappen tussen Ripple en de banken. In deze partnerschappen nemen de banken vaak het systeem van Ripple over, waardoor grensoverschrijdende betalingen binnen enkele secondes kunnen worden uitgevoerd. Alhoewel er continue van dit type partnerschappen bekend wordt gemaakt, blijft de waarde van de Ripple echter wel achter.


Piek bereikt

Afgelopen juni (2019) werd de piek bereikt van de Yen-waarde van Bitcoin-holdings. Het aantal Bitcoins stond toen op 156.651 BTC. In Japan heeft het afgelopen jaar veel ontwikkeling plaatsgevonden omtrent cryptocurrency en de blockchain-technologie. SBI Holdings is er nu naartoe aan het streven om goedkeuring te ontvangen van de Japanse toezichthouders voor een nieuwe regelgevende instantie. Deze instantie zou naar verluidt beveiligingstokens in 2020 moeten gaan aanbieden.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken