Bitcoin (BTC) kan flink in waarde dalen; BTC richting de $1.5KDe analisten van Bloomberg Intelligence hebben voorspeld dat de daling van Bitcoin (BTC) nog niet genoeg is. Volgens hen zal de waarde van de BTC nog verder zal dalen


Bitcoin is geen saaie cryptocurrency meer

Volgens Bloomberg is de Bitcoin is geen ‘saaie’ cryptocurrency meer. Zo kan de waarde van deze cryptocurrency zo laag worden dat het een nieuw dieptepunt van $1500 (€1315) kan bereiken. Dit zou betekenen dat de Bitcoin nog 70% in waarde zou dalen.


Niet goed geslapen

Travis Kling, de oprichter van Hedge Fund heeft volgens zichzelf niet goed geslapen vanwege de (mogelijke) onrust in de gehele crypto-markt door de recente Bitcoin Cash hard fork.

“Er is een kleine kans die helaas moeilijk in te schatten is, dat er iets heel ergs zou kunnen gebeuren in verband met Bitcoin Cash dat vervolgens de hele cryptomarkt kan beïnvloeden.” Aldus Travis Kling.
Waar werd de crash door veroorzaakt?

Mike McGlone, één van de Bloomberg Intelligence-analisten, zei dat de recentelijke marktcrash werd veroorzaakt door de pomp voor de Bitcoin Cash hard fork. Deze pomp begon oorspronkelijk enkele weken geleden. In het begin had dit weinig effect op de markt, maar dit effect had al snel een erg nadelig effect op de gehele markt.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken