Bitcoin koers vliegt omhoog! Ook Litecoin en Qtum stijgen


Vandaag is een vrij goede dag voor de cryptocurrency markt. De Bitcoin koers stijgt tot boven de $6600 dollar, altcoins Litecoin en Qtum zien hun koersen flink stijgen.


Bitcoin

Bitcoin (BTC) koers boven de $6700 dollar

Bitcoin ziet vanavond haar koers stijgen. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $6680 dollar. 24 uur geleden lag de prijs van 1 Bitcoin nog rond de $6489 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met zo’n 2,8 procent zien stijgen.

 

 

De plotselinge prijsstijging is gestart rond 22:00 ’s avonds. Zoals te zien in de bovenstaande grafiek aan de enorme groene piek. De Enorme koersstijging is een teken van sterkte. De kans is groot dat veel investeerders in zullen stappen bij deze stijgende koers omdat BTC nogsteeds relatief laag verhandeld wordt.

Wij zijn positief gestemd en verwachten dat de koers deze week op kan lopen tot richting de $6800 -$6950dollar.

 

Koop Bitcoin | IDEAL
litecoin logo

Litecoin ziet explosieve prijsstijging

Een van de grootste winnaars van vandaag is Litecoin (LTC). Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Litecoin rond de $65 dollar. 24 uur geleden lag de LTC prijs nog slechts rond de $58 dollar. Dat betekent dat de LTC koers vandaag met meer dan 11 procent is gestegen.

 

litecoin koers, ltc koers

 

Litecoin maakte ’s middags rond 14:00 uur een enorme koersstijging mee zoals te zien is in de bovenstaande grafiek. Ook voor Litecoin zijn wij positief gestemd. Wij verwachten dat de LTC prijs aan het eind van de week tussen de $67 en de $70 dollar zal liggen.

 

Koop Litecoin | IDEAL
qtum logoOok QTUM ziet koers met 12 procent stijgen

Naast Litecoin is ook QTUM één van de grootste winnaars vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 QTUM token rond de $4,14 dollar. Eén dag geleden lag de QTUM koers nog rond de $3,67 dollar. Dat betekent dat de QTUM prijs binnen 24 uur met meer dan 12 procent is gestegen.

 

QTUM koers

De verwachte QTUM prijs voor het eind van de week ligt tussen de $4,20 en de $4,50 dollar.

 

Koop QTUM | IDEAL
Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

 

Live Crypto koersen

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken