Nieuws, Trending

Bitcoin prijs kan na crash dalen tot $6100 dollar

De flinke daling van de Bitcoin koers, die gisteren in gang is gezet, lijkt de weg vrij te hebben gemaakt voor een koersdaling tot $6100 dollar.

Zakt de Bitcoin (BTC) prijs tot onder de $6100 dollar?

De grootste cryptocurrency ter wereld, verhandelde voor meer dan twee weken boven de $6400 dollar. Echter zagen we de Bitcoin koers gisteren flink inzakken. De BTC prijs zakte tot onder de $6300 dollar, wat een slecht voorteken is. Zoals Newsbit al vaker heeft gemeld is een periode van lange stabiliteit een periode waar investeerders extra op moeten letten. Crypto investeerders worden ongeduldig en wachten op een prijsbeweging. Als de prijsbeweging naar beneden is kan dat wel eens voor een enorme verkoop golf zorgen. Dat betekent dat de dalende koersbeweging wel eens een grote zou kunnen zijn. Toch is het nog niet zeker of de Bitcoin koers tot onder de $6100 dollar zal gaan zakken. De Bitcoin koers stuitert al maanden lang tussen de $6000 en de $7000 dollar. Er is namelijk een enorm sterk ondersteuningsniveau bij een koers van $6100 dollar. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $6330 dollar. 24 uur geleden lag de BTC prijs nog rond de $6425 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met zo’n 1,5 procent zien dalen.   bitcoin koers

Wat gaat er gebeuren met de Bitcoin koers?

Als we de jaarlijkse Bitcoin grafiek bekijken zien we dat de enorme koersdalingen en stijgingen afnemen. Er heerst een periode van stabiliteit in de afgelopen 4 maanden.   bitcoin koers   Als de Bitcoin koers onder de $6100 dollar zakt betekent dat een teken van zwakte. De kans lijkt vooralsnog niet al te groot dat de grote weerstand bij deze koers snel zal doorbreken. Maar als dat gebeurd kunnen we langdurende periode van koersdalingen verwachten. Als de Bitcoin koers vandaag tot boven de $6360 weet af te sluiten zal dat betekenen dat de koersdaling die gisteren is ingezet is afgeslagen. De kans is groot dat we dan weer even in een periode van stabiliteit verkeren de komende weken.