Nieuws

Bitcoin prijs op weg naar nieuw doelwit: $6675 dollar

Bitcoin lijkt weer wat op te krabbelen. Toch is dit slechts een rustpunt tot de Bitcoin haar belangrijkste hobbel tegenkomt. Dit belangrijke weerstandspunt ligt bij de $6675 dollar.

Volgend doel? $6675 dollar

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $6372 dollar. Een stijging van iets minder dan 10 procent ten opzichte van een paar dagen geleden. De koers lag op 14 augustus even onder de $6000 dollar. Toch was dit niet van lange duur. De koers steeg weer en lijkt nu vrij stevig boven de $6000 dollar grens te liggen. De afgelopen dagen zien we de Bitcoin koers stijgen en dat is positief. Het lijkt erop dat Bitcoin de weg omhoog is ingeslagen. Er komt een zeer belangrijk punt in zicht, namelijk de $6675 dollar. Als de Bitcoin koers boven deze grens komt, waar veel weerstand ligt, is het vrij zeker dat we de aankomende weken een positief koersverloop gaan zien.

Langdurige Bitcoin prijsstijging?

Een BTC koers van boven de $6675 dollar zou betekenen dat de deuren openstaan voor een koers van $7490 dollar. Na al deze positieve informatie gedeeld te hebben tonen grafieken aan dat we eerst een korte pauze zullen zien. De Bitcoin koers zal de komende dagen tegen de $6675 dollar grens aanhikken. Pas als deze hobbel overkomen is zullen we een flinke prijsstijging meemaken. Het is vrijwel met zekerheid te zeggen dat we het laagste punt van de koers deze maand hebben gezien. Dit laagste punt lag rond de $5890 dollar.

Wat gaat er gebeuren?

Bitcoin optimisten winnen terrein, dat betekent dat de Bitcoin koers op weg is om de $6675 dollar grens te verbreken. Het zal even duren voordat de $6675 dollar grens verbroken wordt. De BTC koers zal een tijdje tussen de $6250 en de $6600 dollar liggen. Als de grens eenmaal doorbroken is, zullen we een prijsstijging richting de $7500 dollar gaan zien. Zakt de koers tot onder de $6180 dollar? Dan is de kans groot dat er een nieuwe koersdaling tot onder de $6000 dollar plaats gaat vinden.