Bitgert
Persbericht

Bitgert Mania: Ontdek waarom investeerders massaal naar deze cryptocurrency toekomen – is dit het volgende grote ding?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Hoe komt het dat Bitgert over de hele wereld op het nieuws is geweest? Wat is er zo geweldig aan?

Laten we dit beter begrijpen.

Over Bitgert en zijn unieke eigenschappen

Een van de grootste drijvende factoren voor de groei van het BRISE-token zijn de unieke kenmerken ervan. Deze kenmerken lijken op zijn eigen unieke verkoopargumenten die mensen voortdurend hebben overtuigd om loyale investeerders te worden. Dit zijn:

  1. Bitgert heeft zijn eigen blockchain gebouwd, de BRC20. Andere munten worden meestal gemaakt op bestaande ketens zoals die van Ethereum. Bitgert heeft echter zijn eigen, en dit geeft Bitgert een enorme voorsprong op zijn concurrenten.
  2. Het heeft de op één na hoogste snelheid van alle cryptocurrencies: meer dan 100.000 TPS.
  3. Het heeft nul gaskosten.
  4. Bitgert verstrekt een beloningstoken aan zijn trouwe houders. Dit token is de BEFE-munt, die de afgelopen maand ook een groei van ruim 350% heeft gekend.
  5. Vanaf 10 maart werd het token verhandeld tegen een prijs van $0,0000003385 en heeft het sinds zijn debuut al met succes een rendement van 40.000% voor zijn investeerders gegenereerd.
  6. Het Bitgert Project beweert ook het blockchain-trilemma te hebben opgelost en tegelijkertijd gedecentraliseerd en volledig veilig te zijn, met een score van 98% volgens de meest recente audit.
  7. Het is bekend dat het project van het token een van de beste productreeksen heeft met zijn Blockchain, Bitgert Exchange, Paybrise, Real Estate Marketplace, Decentralized Marketplace, BRISE staking en BRISE Swap.

Wat is de reden achter het succes ervan?

Bitgert werd gelanceerd met 1 biljard munten. Maar vandaag zijn er al meer dan 613 biljoen munten verbrand. Onlangs, in januari, sloot het ook een slim contract af waardoor het 12% van zijn munten kon verbranden.

Daarmee heeft het de afgelopen drie maanden ruim 9 miljard munten verbrand. Dit heeft de burn-rang van Bitgert op 27 gebracht onder alle cryptocurrencies.

Het beschikt ook over een sterke en actieve gemeenschap. Het heeft een sterke groep van meer dan 86.000 communityleden op Discord en meer dan 612.000 volgers op Twitter (X). Hoewel een gebrek aan gemeenschapsondersteuning ertoe leidt dat veel cryptocurrencies zullen mislukken, staat Bitgert aan de andere kant. De prijzen zijn ook gestegen als gevolg van partnerschappen met grote spelers op de markt, zoals Script Network, Forward, Omnichain, enz.

Uiteindelijk is Bitgert ook een cryptocurrency en het is bekend dat de markt extreem volatiel is. Wees dus altijd voorzichtig bij het beleggen in digitale activa zoals cryptocurrencies.

Ga voor meer informatie over Bitgert naar https://bitgert.com

Koop nu Bitgert-munten van de onderstaande beurzen!

Koop op Kucoin – BRISE/USDT
Koop op Gate.io – BRISE/USDT
Koop op MEXC – BRISE/USDT
Koop op PancakeSwap
Koop op Uniswap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.