Bitget Exchange
Exchange

Bitget rapporteert kapitaalinstroom van $700 miljoen en groeiend websiteverkeer in Q2 2024

De crypto-exchange Bitget heeft indrukwekkende resultaten behaald in het tweede kwartaal van 2024. Het bedrijf rapporteerde een kapitaalinstroom van maar liefst $700 miljoen en een aanzienlijke stijging in het websiteverkeer.

Grote toename in verkeer

In vergelijking met het vorige kwartaal zag Bitget een toename van 50% in het verkeer, met een maandelijkse bezoekersaantal van 10 miljoen. Bovendien verwelkomde de beurs 2,9 miljoen nieuwe gebruikers en noteerde een stijging van 10% in het spothandelsmarktvolume.

De bezittingen van Bitget, met name in Bitcoin, Tether en Ethereum, namen aanzienlijk toe. Het bedrijf meldde dat hun Bitcoin-beleggingen met 73% zijn gestegen, terwijl USDT en ETH respectievelijk met 80% en 153% toenamen. Dit resulteerde in een kapitaalinstroom van ongeveer $700 miljoen.

Een hoogtepunt van dit kwartaal was de samenwerking met drie Turkse nationale atleten: worstelaar Buse Tosun Çavuşoğlu, bokser Samet Gümüş en volleyballer İlkin Aydın. Deze samenwerking is onderdeel van de bredere campagne met voetballegende Lionel Messi.

Gracy Chen, CEO van Bitget, benadrukte het belang van deze periode voor het bedrijf. “Het tweede kwartaal van 2024 was een cruciale periode voor Bitget. Onze samenwerking met Turkse atleten, samen met de aanzienlijke groei in gebruikers en websiteverkeer, maakt deel uit van onze wereldwijde expansie.”

Lancering van ecosysteemfonds

In samenwerking met de in Singapore gevestigde investeringsmaatschappij Foresight Ventures lanceerde Bitget een ecosysteemfonds van $20 miljoen. Dit fonds is bedoeld om projecten in een vroeg stadium op The Open Network (TON) te ondersteunen en de ontwikkeling van het TON-ecosysteem te versnellen.

Bitget benadrukte ook dat hun proof-of-reserves (PoR)-rapport ratio’s boven de 100% laat zien voor alle belangrijke activa, wat betekent dat ze meer dan voldoende reserves hebben om aan hun verplichtingen te voldoen. Daarnaast wordt het beschermingsfonds van het bedrijf gewaardeerd op meer dan $420 miljoen, wat extra veiligheid biedt voor de gebruikers.

In reactie op de toename van deepfake-oplichters werkte Bitget samen met KYC-verificatieprovider Sumsub om dergelijke fraude tegen te gaan. Op 27 juni waarschuwden Bitget-onderzoekers dat de verliezen als gevolg van deepfake-aanvallen binnen de crypto-ruimte in 2024 zouden kunnen oplopen tot $25 miljard.

Deze initiatieven en resultaten tonen aan dat Bitget vastberaden is om te groeien en veiligheid te bieden in de dynamische crypto-industrie.

Exchange nieuws

Binance in vergevorderde onderhandelingen om meerderheid in Zuid-Koreaanse beurs Gopax te verkopen
Goed crypto nieuws? FTX terugbetalingen van $16 miljard starten waarschijnlijk in december
Bitfinex gaat investeerders terugbetalen vanwege onvoldoende financiering Hilton Hotel-project in El Salvador
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen