Bitmain verkoopt nieuwe S19 Crypto miner

Iets meer dan een maand sinds de aankondiging van de aanstaande release van de Antminer S19-serie, is de hardware eindelijk te koop. Gisteren heeft Bitmain onthuld dat zijn nieuwe mining apparatuur te koop is.


Nieuwe Antminer S19

Het nieuwste model in de ASIC-reeks is de Antminer S19-serie. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Er is een 95 TH / en 90 TH / s model en een Antminer S19 Pro die beschikbaar is in een 110 TH / s en 105 TH / s. Het nieuwe apparaat wordt bestempeld als ‘de toekomst van crypto mining.’

De vraag is nu natuurlijk wat er nieuw is aan de Bitmain machines. De Antminer S19-serie heeft veel meer vermogen dan alle voorgaande modellen.

De Pro-editie biedt een hashrate van maximaal 110 TH / s. Dit is enorm in vergelijking met de Antminer S9. Deze heeft slechts een vermogen van 14 TH / s. De S19 serie verslaat ook het S17-model, dat slechts 55 TH / s bereikt. Dit maakt de nieuwe machine met gemak Bitmain’s krachtigste miner tot nu toe.

Naast het enorme vermogen zijn de nieuwe machines veel efficiënter. Dit is iets wat zeer belangrijk is voor miners met betrekking tot de aankomende Bitcoin halving.


De Bitcoin halving

Met de Bitcoin Halving die eraan komt leek de aankondiging van Bitmain eind februari misschien wel de perfecte timing te hebben. Een grotere kracht en energie-efficiëntie in een tijd waarin miners moeten strijden voor een kleinere beloning, is immers zeker aantrekkelijk.

Nu de Bitcoin prijs voor sommige miners onder de break-even-lijn ligt, zullen we waarschijnlijk veel miners de stekker uit hun hardware zien trekken. Zeker als de Bitcoin koers verder blijft dalen. De Bitmain s19 Pro gaat tussen de $2.300 en de $2.500 kosten.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken