bitmart
Gesponsord bericht

BitMart lanceert ‘’Vote-to-Earn NFT Ronde Twee’’ met Exclusieve Pre-Sale en Marktplaatslancering

Jersey City, New Jersey – [20 september 2023] – BitMart, de wereldwijde crypto exchange, is verheugd om de opwindende lancering van de ‘’Vote-to-Earn II’’ NFT aan te kondigen. Na het opmerkelijke succes van de eerste Vote-to-Earn NFT biedt BitMart haar community opnieuw de unieke mogelijkheid om actief te stemmen op potentiële projecten om vermeld te worden op BitMart en begeerde airdrops te verdienen van projecten die de stemdrempel behalen en succesvol worden genoteerd op BitMart.

In de tweede ronde, ‘Vote-to-Earn II’, krijgen NFT-houders de mogelijkheid hun stemrecht uit te oefenen om zo de notering van projecten te beïnvloeden in het komende seizoen op BitMart. Deze unieke kans geeft NFT-houders niet alleen een stem in het bepalen van de tokens die beschikbaar zijn op het platform, maar biedt hen ook exclusieve toegang tot project-tokens of stablecoin airdrops voor hun actieve deelname.

In een wereld die steeds meer gefascineerd raakt door non-fungible tokens, neemt BitMart het voortouw in het democratiseren van het exchange-aanbod door middel van NFT-eigendom. Met Vote-to-Earn II blijft BitMart zich inzetten om gebruikers in staat te stellen het ecosysteem verder vorm te geven en projecten waarin ze geloven te ondersteunen.

Exclusieve Pre-Sale voor houders van Versie 1 (20/9 – 23/9): 

van 20 september tot 23 september opent BitMart een exclusieve voorverkoop voor houders van Versie 1 om de Vote-to-Earn II NFT te kopen. Deze pre-sale wordt gehost op het IEO launchpad, met een beperkte totale voorraad van 500 unieke NFT’s die beschikbaar zijn voor aankoop.

Op 25 september zal BitMart een extra 1.000 Vote-to-Earn II NFT’s vrijgeven op de NFT-marktplaats, waardoor ze te koop worden gesteld voor iedereen die geïnteresseerd is in het bezit van deze unieke digitale activa.

Extra hoogtepunten:

  • Exclusieve NFT-beloningen: als blijk van waardering voor hun actieve deelname kunnen gebruikers airdrops verdienen van projecten die de stemdrempel halen en succesvol worden vermeld op BitMart.
  • Verbeterde gebruikerservaring: BitMart heeft zijn platform vernieuwd en nóg gebruiksvriendelijker gemaakt, zodat gebruikers gemakkelijk hun stem uit kunnen brengen en hun NFT-beloningen kunnen volgen.
  • Transparantie en verantwoording: BitMart blijft zich inzetten voor transparantie en verantwoording in het selectieproces.
  • NFT-educatie: BitMart zal doorgaan met het onderwijzen van gebruikers over de wereld van NFT’s en cryptocurrencies, door bronnen, gidsen en AMA’s aan te bieden om zo gebruikers te helpen navigeren door deze opwindende digitale activa-ruimte.

‘’BitMart is verheugd om Vote-to-Earn II NFT te introduceren in onze community’’, zegt Nickolas Hoog, VP Marketing bij BitMart. ‘’We zijn toegewijd om crypto en NFT’s toegankelijker en inclusiever te maken, en dit initiatief is een bewijs van die toewijding. De exclusieve voorverkoop en marktplaatslancering bieden unieke mogelijkheden voor NFT-enthousiastelingen en onze Versie 1-houders om deel uit te maken van deze spannende reis.’’

Vote-to-Earn II NFT toont BitMart’s standvastige toewijding aan gebruikersemancipatie en inclusieve groei. BitMart nodigt alle gebruikers uit, of ze nu ervaren NFT-enthousiastelingen zijn of nieuwkomers in de ruimte, om deel te nemen aan deze opwindende kans om het crypto-landschap te beïnvloeden.

Ga voor meer informatie over BitMart en ‘’Vote-to-Earn NFT Tweede Ronde’’ naar hier.

Over BitMart:

BitMart is het voornaamste wereldwijde handelsplatform voor digitale activa. Met miljoenen gebruikers wereldwijd en gerangschikt onder de top cryptobeurzen op CoinGecko, biedt het momenteel 1000+ handelsparen met concurrerende handelsprijzen. BitMart ontwikkelt en groeit voortdurend en is geïnteresseerd in het potentieel van crypto om innovatie te stimuleren en financiële inclusie te bevorderen. Voor meer informatie over BitMart kunt u hun website bezoeken, hun Twitter volgen of lid worden van hun Telegram voor updates, nieuws en promoties. Zorg ervoor dat u altijd de BitMart App downloadt om gemakkelijk te handelen in uw favoriete crypto, altijd en overal.

Volg BitMart voor meer updates:

Twitter | BitMart Research | Facebook | Telegram | TikTok | Instagram | Discord