Nieuws

Nieuws

BitMEX CEO: “Binance heeft onze documentatie gekopieerd”

De CEO van BitMEX, genaamd Arthur Hayes, heeft Binance ervan beschuldigd dat het zijn documentatie heeft gekopieerd.


Binance pleegt plagiaat op BitMEX documenten

BitMEX, een grote crypto leverage exchange, zegt dat Binance plagiaat heeft gepleegd. Dit maakte BitMEX duidelijk in een sarcastische tweet. In de tweet feliciteerde BitMEX Binance met hun Testnet Futures en zei hij blij te zijn dat Binance net zoveel plezier beleeft aan het lezen van hun documenten als aan het schrijven ervan. Arthur Hayes heeft het bericht geretweet met een meme en een opmerking gericht aan de Binance CEO, Changpeng Zhao.

 

Volgens de CEO zijn de Binance Testnet Futures documenten een exacte kopie van BitMEX’s overzicht van automatische deleveraging (ADL).


CEO Binance verontschuldigt zich

In een twitter bericht bood de CEO van Binance, Changpeng Zhao, zijn excuses aan. Hij zei dat ze deze fout over het hoofd hebben gezien en dat ze de BitMEX documenten zelf niet gelezen hebben. Verder beloofd hij dat het document binnenkort verwijdert zal worden.

 

[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten