Nieuws, Trending

Bittrex lanceert internationaal handelsplatform gebaseerd op Malta

Cryptocurrency Exchange Bittrex gaat een digitaal handelsplatform lanceren met een gestroomlijnd goedkeuringsproces voor tokens en de focus op internationale klanten.


Slechts enkele weken

Het grote voordeel van dit handelsplatform is dat nieuwe tokens veel sneller worden goedgekeurd. Hierdoor zal het vermelden nu slechts enkele weken duren, in plaats van enkele maanden.

Het regelgevingskader dat door de EU en de overheid van Malta is vastgesteld zal worden gehandhaafd. Het bedrijf wil over 12 maanden het platform af hebben en ter goedkeuring indienen bij de Financial Services Authority (FSA) van Malta. Als het platform eenmaal is goedgekeurd worden ze hiermee een gereguleerde virtuele financiële activa-uitwisseling te worden.


Burgers uit de VS niet toegestaan

Bittrex verklaarde dat de cryptocurrency-exchange handel beschikbaar zal maken zijn voor klanten uit alle landen met uitzondering van de VS. Zij benoemen specifiek dat huidige en nieuwe klanten van Bittrex.com vanuit de VS het platform niet zullen mogen blijven of gaan gebruiken. Zij zullen ook geen toegang hebben tot internationale markten die Bittrex aanbiedt.


Bittrex

Het opvallende is dat Bittrex een Amerikaanse cryptocurrency-exchange is dat in 2013 is opgericht. Toch gaan ze hun (potentiële) klanten uit dit land van het platform weren. Op het moment van het plaatsen van dit artikel is Bittrex nummer 43 op de ranglijst van grootste cryptocurrency-exchanges op dagelijkse handelsvolumes.