Bonk
Persbericht

BONK, Dogwifhat en Milei Moneda: Onthulling van de volgende golf van crypto-sensaties!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • De interesse in BONK neemt toe nu de token geniet van een prijsstijging van 190%.
  • WIF krijgt een Binance-notering wat leidt tot een piek van meer dan 21%.
  • De voorverkoop van Milei Moneda begint; verwacht 100% winst op $MEDA-investeringen.

Met de Bitcoin-halvering gepland voor april maken veel top-altcoins enorme sprongen in termen van tokenprijzen. En de meme munten leiden daar de voorhoede. Hier is meer over Solana’s BONK meme munt, Dogwifhat (WIF) en de nieuwe deelnemer, Milei Moneda ($MEDA), en waarom analisten denken dat ze de beste munten zijn om dit jaar in te investeren.

Economize als Milei: Investeer in $MEDA!

BONK is nu op Robinhood!

De BONK-token is afgelopen december gelanceerd op de grote podia. Het profiteerde van het momentum van BTC spot ETF crypto-nieuws en zijn verschillende airdrops om een statement te maken bij de entree. Ondanks dat het samen met de rest van de markt in januari en februari daalde, is BONK terug onder de beste crypto’s om te kopen. Dankzij de notering op de crypto-uitwisseling, Robinhood.

Robinhood heeft BONK alleen beschikbaar gemaakt voor handel in specifieke regio’s in de Europese Unie. Dit is onderdeel van hun strategie voor voorzichtige uitbreiding, omdat het ervoor zorgt dat BONK een solide gebruikersbasis vergaart in de geselecteerde regio’s voordat het uitbreidt naar andere delen van Europa.

Noteringen op beurzen zijn een van de belangrijkste drijfveren voor prijsstijgingen van altcoins. Geen verrassing dat de recente piek van BONK uren na de notering op Robinhood is. De token is met ongeveer 190% gestegen en heeft zich aangesloten bij de top crypto-munten voor de week. Veel analisten verwachten meer van de BONK-token, vooral met de halvering van Bitcoin die in minder dan acht weken plaatsvindt.

Dogwifhat komt uit het bearish vaarwater met een Binance-notering

Net als BONK heeft Dogwifhat in de afgelopen week een notering gekregen op een andere grote beurs – Binance. Deze ontwikkeling heeft Dogwifhat direct uit de neerwaartse trend gehaald, aangezien het WIF-token momenteel 21% boven zijn handelswaarde staat.

Genoteerd worden op Binance lijkt de weg vrijgemaakt te hebben voor een stijging van Dogwifhat. WIF is nu misschien wel de beste nieuwe crypto om op dit moment in te investeren. En terwijl Dogwifhat (WIF) blijft investeerders aantrekken, geloven analisten dat de opwaartse trend van WIF niet snel zal eindigen.

Ondertussen heeft een andere sensatie zich net aangesloten bij WIF op de groeiende lijst van top-altcoins om in de gaten te houden. Let op Milei Moneda!

Opstandig, Politiek, Winstgevend: Dat is wat je krijgt met Milei Moneda!

Het wordt hoog tijd dat we een meme-munt kregen die echt uitsprak tegen ongunstige regelgeving. Zeker, sommigen hebben het geprobeerd, maar geen enkele was zo effectief. Echter, hier hebben we een echt uitgesproken token in een van de nieuwe ICO’s–$MEDA. Milei Moneda is niet bang om de goedheid van anarcho-kapitalisme te prediken.

Milei Moneda leidt de lading voor verhoogde adoptie van DeFi-beleid. Het $MEDA-token gelooft dat economische hervormingen, peer-to-peer handel en financiële autonomie essentieel zijn voor digitale valuta’s. En $MEDA gebruikt op humor geïnspireerde politiek om zijn boodschap over te brengen.

Milei Moneda is een van de best gestructureerde projecten onder de meme-munten. Je lidmaatschap opent verschillende mogelijkheden om beleid te vormen, tokenfuncties voor te stellen en toegang te krijgen tot kortingen, weggeefacties en exclusieve inhoud.

Met een smart contract audit op komst, zal Milei Moneda binnenkort beginnen met het aanbieden van DeFi-operaties. En wat kunnen er betere langetermijnplannen zijn?

Je kunt $MEDA kopen in Fase 1 van de voorverkoop tegen een prijs van $0,010 en je 100% winst tegen het midden van het jaar verwachten!

Nieuwsgierig naar $MEDA? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.