Price Graph
Persbericht

BONK Koers Daalt 11% In 24u – Is De Meme Crypto Hype Voorbij Of Kan Populaire Crypto Momentum Herpakken?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bonk, een van de populairste meme crypto’s op Solana, is vandaag in de afgelopen 24 uur met -11% gedaald naar $0,0000012. Dit als gevolg van een bearish reversal vanuit een piek van $0,0000014 op zondagochtend.

Kan BONK verder dalen of zal de koers omkeren en de meme crypto hype opnieuw tot leven wekken? Dat gaan we voor je uitzoeken in dit artikel. Daarbij behandelen we ook nog een aantal veelbelovende voor grote rendementen op de korte termijn.

Analyse Bonk Koers

De Bonk koers zit in een behoorlijke retracement vanaf de december highs van $0,00000350 en is hierin de afgelopen weken gedaald tot een dal van $0,00000094. De afgelopen week lijkt Bonk een break-out uit deze downtrend te maken, wat mogelijk in stand gehouden kan worden.

Zolang BONK boven zijn 30-daagse moving average (geel) kan blijven liggen, heeft de meme coin de kans om weer terug te klimmen en zijn positie boven de $0,00000120 te behouden.

Deze mogelijkheid wordt versterkt door de neutrale Relative Strength Index (RSI) van Bonk, die laat zien dat de meme coin nog genoeg momentum heeft, maar niet overbought is.

In het geval dat Bonk zijn support kan behouden, zou het deze week opnieuw de resistance rond de $0,00000128 kunnen testen voor een break-out. Vanuit daar kan BONK verder stijgen naar $0,00000136 en mogelijk verder.

Afhankelijk van wat de rest van crypto en met name Solana gaat doen, kan BONK weer herstellen en de komende maanden zijn december highs boven de $0,00000300 overtreffen. 

BONK is echter al een erg populaire meme crypto en daardoor kunnen kleinere en minder bekende cryptomunten de komende tijd meer winst opleveren. Dus als je op zoek bent naar astronomische rendementen op de korte termijn, kun je beter kijken naar alternatieve, veelbelovende projecten.

Alternatieve Meme Crypto’s Met Meer Potentie

Bonk is een van de populairste cryptomunten op Solana, wat voor vroege investeerders zeer voordelig is. Zij kunnen namelijk nu de vruchten plukken van extreme prijsstijgingen. Doordat er echter veel mensen eerder zijn ingestapt, is de kans klein dat BONK met zijn huidige market cap van $736 miljoen nog een pump van x100 mee kan maken.

Het is daarom eerder aan te raden om naar kleinere cryptomunten te kijken die nog geen behoorlijke pump hebben meegemaakt. Met sterke fundamentals, hebben de onderstaande meme coins potentie om binnenkort te exploderen. Mensen die nu instappen kunnen daarom mogelijk veel geld verdienen.

Smog (SMOG) – De Nieuwe Meme Crypto Hype van het Moment

Maak kennis met Smog, de meme coin der meme coins, de baas boven baas, met een plan om de grootste crypto airdrop ooit te organiseren. De nieuwe crypto meme, genaamd Smog, is vorige week gelanceerd en heeft al een pump van meer dan +200% meegemaakt.

Veel investeerders zijn aangetrokken door de indrukwekkende airdrop campagne van Smog, waarmee je aan de hand van speciale ‘quests’ punten kan verdienen om nog meer uit de crypto airdrop te halen. Naarmate de airdrop in de buurt komt, zou SMOG behoorlijk kunnen stijgen in waarde en vroege investeerders veel geld op kunnen leveren.

Smog is op maandag iets gedipt en daardoor bijna twee keer zo goedkoop als in het weekend. Dit is dus het perfecte moment om in te stappen als je de pump van vorige week hebt gemist. Door SMOG tokens vast te houden, krijg je daarbij extra airdrop punten gebaseerd op hoe lang je de token in bezit hebt. Hierdoor maak je extra kans op mooie beloningen tijdens de airdrop.

SMOG is gelanceerd op Solana vanwege de lage transactiekosten, maar ook op Ethereum voor de mogelijkheid om passief extra SMOG tokens en airdrop punten te verdienen. Je kunt Smog tokens kopen via de gedecentraliseerde exchange Jupiter op Solana en via de officiële website.

Maak gebruik van het perfecte moment om in te stappen nu SMOG gedipt is na het weekend en doe mee met de grootste crypto airdrop. Voltooi de social media quests om te klimmen op de ranglijst en nog meer uit de airdrop te halen (zie website voor meer info).

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGE) – Meme Crypto Bouwt Voort op Eerder Succes

Een andere indrukwekkende meme coin die pas is gelanceerd, is Sponge V2. Dit is de opvolger van Sponge die in 2023 met zoveel als x100 steeg. Het team van Sponge is dit jaar van plan om dit succes te herhalen met Sponge V2, die zijn eigen Play-to-Earn (P2E) game krijgt.

Sponge V2 tokens kunnen via de website gestaked worden om passief extra tokens te verdienen. Door dit te doen verdien je op dit moment een Annual Percentage Yield of APY van 198%, dat is een extra 198% SPONGE tokens op jaarbasis (wordt dagelijks uitbetaald).

Binnenkort kun je SPONGE tokens gebruiken voor de nieuwe crypto racing game, waarmee je het kunt opnemen tegen andere spelers en plekken klimmen op de ranglijst. Hoe hoger je klimt, des te groter zullen de beloningen zijn. Je zult dit spel ook zonder inzet en zonder beloningen kunnen spelen, maar door SPONGE te gebruiken kun je dus extra tokens verdienen.

Je kunt Sponge V2 kopen via de officiële website, waar je de tokens ook kunt staken om passief extra tokens te verdienen. SPONGE is sinds zijn nieuwe lancering al met meer dan +30% gestegen, maar is vandaag iets gedipt. Dit zou dus een goed instapmoment kunnen zijn voor geïnteresseerde investeerders, voordat de echte crypto hype uitbreekt.

Door Sponge V2 te kopen, kun je mogelijk de eerste pump van Sponge opnieuw meemaken, daarnaast is de token nu terug met extra utility in de vorm van staking en Play-to-Earn. Door gebruik te maken van het bekende cartoonfiguur SpongeBob als mascotte, heeft Sponge V2 potentie om opnieuw viraal te gaan.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) –  Populaire Crypto Meme in de GambleFi Sector 

Als je toch liever wil gaan voor een meme coin die nog niet gelanceerd is, zodat je de volledige pump mee kunt maken, dan is Meme Kombat (MK) de beste crypto om te kopen op dit moment. Deze opkomende meme crypto kan gebruikt worden om extra geld te verdienen door in te zetten op virtuele gevechten tussen bekende meme karakters.

Kijk toe hoe karakters zoals Pepe, Sponge, Wojak, Shiba Inu, Doge en nog meer bekende memes tegen elkaar vechten. Aan de hand van AI-gegenereerde resultaten zal tijdens elke ronde de winnaar worden bekendgemaakt. Hierdoor is het mogelijk om MK tokens in te zetten en grote prijzen te winnen.

Het inzetten van MK is uiteraard geen verplichting, je hoeft niets in te zetten om mee te kijken met de gevechten. Een minder riskante manier om MK tokens te verdienen, is door de token aan de staking pool toe te voegen. Hier kun je een passief inkomen genereren tegen een zeer aantrekkelijke APY. 

MK is tijdelijk verkrijgbaar in de presale voor $0,279 per stuk, maar deze presale kan binnenkort uitverkocht zijn. Met al meer dan $8,6 miljoen te hebben opgehaald, zal binnenkort de hard cap van $10 miljoen bereikt worden en kan MK gelanceerd worden op exchanges.

Meme Kombat maakt gebruik van herkenbare memes en kan daarmee viraal gaan via social media. Hierdoor kan het project nog meer publiek trekken, met name vanuit meme coin communities en kan MK token een behoorlijke boost in adoptie en waarde krijgen.

Nu naar Meme Kombat


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.