Bonk
Persbericht

BONK & WIF Koers Bearish Na Sell-Offs, Kunnen Populaire Crypto Memes Herstellen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bonk en WIF zijn twee populaire crypto die grote stijgingen hebben meegemaakt. De twee projecten hebben in de tweede helft van maart een bearish periode achter de rug. Zo is de populaire crypto WIF recentelijk met 32% gedaald ten opzichte van het ATH een aantal weken geleden.

Op de korte termijn lieten beide tokens echter een bearish sentiment zien, maar de verwachting is dat hier de komende weken verandering in komt. Wat hebben deze twee populaire crypto voor ons in petto de komende periode?

BONK Koers Verwachting

De BONK token werd in december 2022 gelanceerd en heeft sindsdien meerdere rallies neergezet. De primaire wens van BONK is om liquiditeit op de DEX-exchanges van Solana te verbeteren en hiermee zijn ze al aardig goed op weg. 

In de onderstaande grafiek van de BONK koers is goed te zien hoe sterk de stijging van deze populaire crypto aan het begin van de maand was. Toch is er ook een duidelijke dalende trend waar te nemen. Zo is de token de afgelopen week met 17,96% gedaald. 

Mocht de coin onder het 78,6% niveau zakken (onder de $0,00001885), dan kan het betekenen dat er een bearish structuur wordt aangehouden de komende periode.

De RSI is de afgelopen week onder de 50 gedaald. Dit draagt bij aan een bearish momentum van de coin. Op de liquidatie grafiek is een periode van liquidatie door holders te zien, die ervoor zorgt dat de BONK koers nog meer kan dalen voordat er een nieuwe rally aan zal breken.

DogWifHat Koers Verwachting 

Ook voor WIF ziet de koersverwachting er momenteel niet rooskleurig uit. De WIF bulls hoopten afgelopen week op het behoud van het $2 niveau. Het ziet er echter naar uit dat het momentum en sentiment deze gedachte niet met hen delen. 

De afgelopen week is de DogWifHat aanzienlijk in waarde gedaald. In totaal maakte de coin een daling van 22% mee. Sindsdien is de koers enigszins hersteld, want DogWifHat is met zo’n 26% gestegen naar $2,85. Het lijkt er daardoor op dat de coin de bearish week achter zich kan laten.

Het valt daarnaast op dat de spot CVD de afgelopen dagen vrij stabiel is gebleven. Dit is een positief teken voor de WIF bulls voor op de korte termijn. Als het algehele momentum op de korte termijn gaat meewerken, kan de WIF koers hierdoor weer flink gaan stijgen.

Ook heeft de coin nog een sterke ondersteuning bij zijn 30-daagse moving average. Deze bevindt zich momenteel namelijk op ongeveer $1,90 en is aan het stijgen. Daarnaast zit de Relative Strength Index (RSI) op een neutraal niveau van 61. 

Toch is het goed in je achterhoofd te houden dat deze populaire crypto al wel beschikt over een market cap van $2,8 miljard. Daarom zitten extreme stijgingen, zoals aan de begindagen van WIF, er hoogstwaarschijnlijk niet in. Hierdoor kun je beter naar nieuwere cryptomunten kijken.

Nieuwe Populaire Crypto voor Grote Rendementen

Er is een aantal traders crypto miljonair geworden door vroeg in veelbelovende nieuwe cryptomunten te stappen. Deze hebben namelijk vaak nog een zeer lage market cap en dus nog veel ruimte om te groeien.

Voor investeerders die op zoek zijn naar dit soort populaire crypto, hebben we hieronder de meest veelbelovende opties geselecteerd.

Dogecoin20 (DOGE20) –  Nieuwe Meme Crypto Sensatie onder Investeerders 

Investeerders die op zoek zijn naar een nieuw project met veel kans op een exploderende koers, zullen Dogecoin20 een interessante investering vinden. De presale crypto heeft potentie om viraal te gaan tijdens de bull markt en is werkzaam op de blockchain van Ethereum. Doordat Dogecoin20 op het Ethereum netwerk draait, is deze token een stuk groener dan de meeste traditionele crypto meme tokens. Het Ethereum netwerk gebruikt namelijk een stuk minder energie. 

Daarbij hoeven traders niet meer te denken aan de complexiteit van het minen om extra tokens te verdienen. Investeerders krijgen namelijk de mogelijkheid om hun tokens te staken, wat al direct mogelijk is na de aankoop van de DOGE20 tokens in de presale.

Aan het einde van de presale zal het aantal gestakede tokens voor een bepaalde periode worden vastgezet. Dit zorgt ervoor dat de koers niet zal crashen als de token eenmaal gelist wordt. Hierdoor is de kans groter dat de koers eerst flink zal stijgen, voordat investeerders een deel van hun winst eruit kunnen halen.

Neem snel een kijkje op de website van Dogecoin20 en ondervindt waarom deze populaire crypto meme een onderdeel moet vormen van je portfolio.

Nu naar Dogecoin20

Smog (SMOG) – Succesvolle Meme Crypto met Grootste Crypto Airdrop Ooit

Smog is in korte tijd tot een van de meest populaire crypto op de Solana blockchain gegroeid. Er is veel hype rondom dit project ontstaan doordat Smog de grootste crypto airdrop ooit wil lanceren op de Solana blockchain. Met de naderende deadline lijken veel traders nog een eindsprint te trekken. Daardoor is de marketcap gegroeid tot over de $150 miljoen.

Je kunt al deelnemen aan de crypto airdrop door de Smog token te kopen via de DEX-exchange Jupiter of Birdeye. Hiervoor krijg je namelijk een aantal punten die je een plek verschaffen op een ranglijst. Hierbij geldt: hoe meer punten, hoe groter de beloning tijdens de airdrop zal zijn. Maar hoe kun je zoveel mogelijk punten verzamelen?

Je kunt meer punten krijgen dan je mede-deelnemers door meer SMOG tokens te staken. Daarnaast kun je nog extra ‘quests’ voltooien op Zealy. Deze opdrachten lopen erg uiteen en omvatten bijvoorbeeld het delen van bepaalde berichten op social media.

Daarnaast heeft Smog een groot gedeelte van hun budget gereserveerd voor marketing. Van het totale token aanbod gaat namelijk 50% gebruikt worden voor de marketing. 35% van de token voorraad is daarbij gereserveerd voor de airdrop beloningen. 10% van het aanbod is gereserveerd voor CEX listings en 5% wordt gebruikt voor DEX listingen. 

Neem dus snel een kijkje op de website van Smog om nog te profiteren van de airdrop. 

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGEV2) – De succesvolle crypto meme gaat een nieuwe fase in door middel van het Stake-to-Bridge mechanisme

In 2023 werd het Sponge crypto project door een anoniem team gelanceerd en sindsdien hebben er enorme stijgingen plaatsgevonden. Het team had destijds de ambitie om een sterke community op te bouwen, en met de teller op meer dan 13.000 holders is dit zeker gelukt. Niet lang geleden heeft het team de tweede versie van de token uitgebracht om dit aantal nog veel groter te laten worden.

Inmiddels is Sponge V2 een zeer populaire crypto geworden en beschikt al over een market cap van meer dan $400 miljoen. Daarbij is er een kans dat dit op de korte termijn flink hoger zal worden. Er staan namelijk een aantal crypto exchange listings op de planning.

Daarnaast beschikt de Sponge V2 token over een aantal sterke verbeteringen vergeleken met de eerste versie. Zo kunnen investeerders de token staken tegen een APY die de komende jaren niet onder de 40% zal komen. Daarnaast beschikt de Sponge V2 token over extra utility, want het gaat een centrale rol innemen in een nieuwe Play-to-Earn game op het platform.

Wees er dus snel bij voor dat de grote exchange listings zullen plaatsvinden. Je kunt de Sponge token nu al kopen en staken via de Sponge website, op zowel het Ethereum als Polygon netwerk.

Nu naar Sponge

DogWifCat (DWIFC) – Nieuwe Meme Crypto Gaat Viraal

Op 21 maart is de nieuwe meme coin DogWifCat gelanceerd. De token is gelanceerd door middel van een Straight-to-Dex lancering. Dit houdt in dat de volledige 1 miljard token voorraad van de coin in één keer beschikbaar is gekomen op de Jupiter en Raydium exchanges. Deze exchanges zijn werkzaam op de blockchain van Solana. 

Doordat DogWifCat opereert op de Solana blockchain liggen de transactiekosten zeer laag en worden transacties heel snel verwerkt. Dit maakt de token ideaal voor trading, wat ideaal is voor een meme coin. Daarnaast combineert de token het beste van verschillende meme coin concepten, waardoor het project de volgende in het rijtje van WIF, BONK en Pepe gaat worden.

Het aanschaffen van de DogWifCat token is zeer gemakkelijk. Traders hoeven enkel te beschikken over een wallet die de Solana blockchain ondersteunt, zoals Phantom. Deze kan vervolgens gevuld worden met SOL, om zo de gewenste hoeveelheid $DWIFC aan te schaffen.

De populaire crypto van DogWifCat heeft al voor de nodige hype gezorgd, maar het is nog niet te laat om te profiteren van hoge rendementen. Investeer nu in DWIF tokens en wie weet ben jij  de volgende crypto meme miljonair.

Nu naar DogWifCat


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.