Milei Moneda
Persbericht

Cardano, Ondo, Milei Moneda: het zinderende trio dat de wallet van crypto-investeerders pompt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Cardano (ADA) zou kunnen verdubbelen na de halvering van Bitcoin; De prijsvoorspellingen van ADA melden een bullish jaar voor de boeg.
  • ONDO voert de eerste crypto-Bitcoin-ETF-transactie uit in het crypto-vers.
  • Milei Moneda zou de beste crypto voor beginners kunnen zijn dankzij de gemakkelijke winst.

Elke bull run gaat gepaard met talloze beleggingsadviezen en tokenanalyses, omdat de spanning tussen de top-altcoins de hele cryptomarkt op scherp zet. Milei Moneda ($MEDA) is momenteel één van de beste crypto’s die handelaren kunnen kopen; $MEDA sluit zich aan bij Cardano en Ondo in de race om winst. Analisten raden ze ten zeerste aan als altcoins om te kijken naar winsten tijdens de komende halvering van Bitcoin, en daar hebben we enkele redenen voor.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Cardano: afgezien van slimme contracten zou ADA een bullish 2024 kunnen verwachten

Cardano heeft de laatste tijd harde liefde gekregen van investeerders, omdat een bedrijf op de blockchain traag is geweest. In plaats daarvan zijn ADA-ontwikkelaars druk bezig geweest met GitHub en hebben ze uren besteed aan het voltooien van de slimme contracten van Cardano. Nu de halvering van Bitcoin eraan komt, verschuift de aandacht in het kamp van Cardano naar de altcoin-prijs voor ADA.

Terwijl de meeste analisten bullish voorspellingen hebben voor Cardano, hebben de Britse financiële experts één van de meest realistische voorspellingen. Volgens hen is de ADA-prijs klaar voor een stijging van meer dan 100% na de halvering van Bitcoin, een stijging die ervoor zou kunnen zorgen dat Cardano tegen het einde van het jaar dicht bij een nieuw hoogtepunt (ATH) zou kunnen handelen.

Uiteraard zijn de meeste bullish voorspellingen te danken aan de recente netwerkupgrades van Cardano. Slimme contracten zullen ongetwijfeld meer gebruikers naar het ADA-mainnet brengen, en Cardano zou dit jaar zijn plek in de top 10 van altcoins kunnen herwinnen.

Ondo Finance gaat 24/7 diensten verlenen met Blackrock ETF Move

ONDO Finance is een cryptoplatform dat investeerders helpt Real World Assets (RWA’s) toegankelijk te maken voor handel op blockchains. Voorheen waren de OUSG-activa gekoppeld aan een kortlopende Treasury ETF op de aandelenmarkt, waardoor de reikwijdte en de duur van de dienstverlening voor gebruikers werd beperkt.

Dat gaat veranderen, hoewel ONDO aanzienlijke hoeveelheden van de activa heeft verplaatst naar de nieuwe BlackRock ETF, BUIDL. Met de BUIDL ETF hebben gebruikers op elk moment toegang tot de diensten van ONDO, aangezien de kortetermijn-ETF beperkt was door traditionele handelsuren op de aandelenmarkt.

De nasleep is dat ONDO nu voorbij andere top DeFi-munten lijkt te stijgen. Het ONDO-token bevindt zich in een opwaartse trend en piekt met 20% sinds de overstap naar BlackRock op woensdag. Whales verzamelen ook actief de tokens terwijl de ONDO-voorraden op beurzen blijven dalen.

Milei Moneda: de mememunt met DeFi-ambities

Mememunten zijn door de jaren heen meer geïnteresseerd geweest in grappen en memes, waarbij weinig aandacht werd besteed aan het beeld in de crypto-verse. Een gebrek aan gebruik in de echte wereld heeft ertoe geleid dat veel analisten ze als dubieuze munten hebben bestempeld, hoewel Milei Moneda op een missie is om het verhaal te veranderen.

$MEDA is een deflatoire meme-munt die draait om de populaire Argentijnse president Javier Milei, één van de nogal uitgesproken voorstanders van de adoptie van wereldwijde cryptocurrency. Hij heeft een grote invloed gehad op de cryptohandel in zijn land, en Milei Moneda is van plan dat wereldwijd te gaan doen. En daarvoor is de weg uitgestippeld. Als mememunt heeft Milei Moneda geen problemen met het verzinnen van interessante memes.

Bovendien zal de grote invloed van sociale media op Twitter/X, Reddit en Discord ervoor zorgen dat $MEDA-memes de beleidsmakers bereiken om de gewenste verandering teweeg te brengen. De memes zullen ook dienen om de diensten en producten van Milei Moneda bij elke cryptohandelaar te promoten.

U ontvangt exclusieve beloningen voor het vasthouden van uw $MEDA-tokens. Ze worden nog beter als je actief bent in de gemeenschap of als je grote hoeveelheden munten bezit. Van populaire NFT’s tot exclusieve evenementen en beloningen voor de beste bestuursvoorstellen: u kunt de beste crypto-investeringen op Milei Moneda verwachten.

En de voordelen beginnen al vanaf de voorverkoop. Er is een ROI van 100% die u halverwege het jaar alleen kunt verzilveren als u nu in fase 1 van de voorverkoop investeert. U kunt uw Milei Moneda-tokens vandaag voor $0,010 verkrijgen en in mei een ROI van 100% behalen wanneer het token wordt gelanceerd voor $0,020.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons ​​of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.