domini pb
Nieuws

Chainlink ($LINK) bundelt krachten met SWIFT en Ethereum ($ETH) struikelt over ETF-terugtrekking: Domini ($DOMI) komt naar voren als een topkeuze voor investeringen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de dagen voor 1 september 2023 steeg Chainlink ($LINK) bescheiden in waarde, terwijl Ethereum ($ETH) een opmerkelijke daling vertoonde. Ondertussen kwam Domini ($DOMI) naar voren als een veelbelovende investering die momenteel in de bètafase van de presale zit.

Maar voordat we dieper ingaan op Domini ($DOMI), laten we de uiteenlopende koersbewegingen van Chainlink ($LINK) en Ethereum ($ETH) analyseren om de beste cryptoinvestering te bepalen.

· KOOP $DOMI NU ·

Op 31 augustus 2023 kondigde SWIFT aan dat het succesvol getokeniseerde activa had overgedragen aan openbare en private blockchains. SWIFT deed dit in samenwerking met Chainlink ($LINK) en grote financiële instellingen zoals BNY Mellon en ANZ. Analisten hadden voorspeld dat het nieuws het vertrouwen van investeerders zou vergroten en zou leiden tot een prijsstijging van Chainlink ($LINK).

Desondanks steeg de prijs van Chainlink ($LINK) slechts bescheiden met 1,2%, van $5,94 naar $6,01 tussen 31 augustus en 1 september. De opwaartse trend ging gepaard met een vergelijkbare stijging van 0,9% in de marktkapitalisatie van Chainlink ($LINK), van $3,20 miljard naar $3,23 miljard gedurende dezelfde periode.

Op 1 september 2023 wezen de maandelijkse indicatoren van Chainlink ($LINK), met name MACD en SMA 10, op een bearish vooruitzicht. Hierdoor is de kans groot dat Chainlink ($LINK) in de komende dagen kan dalen.

Interessant genoeg vertoont Ethereum ($ETH) het tegenovergestelde scenario.

Ethereum ($ETH) daalt na aankondiging van Bitwise

Op 31 augustus 2023 trok Bitwise zijn ETF-aanvraag voor Bitcoin ($BTC) en Ethereum ($ETH) in bij de SEC. Het onverwachte nieuws zorgde voor schokgolven in de cryptogemeenschap, die hoopte op een opwaartse trend na de overwinning van Grayscale in een rechtszaak tegen de SEC vorige week.

Experts voorspelden dat het nieuws onzekerheid aan de cryptomarkt zou toevoegen en uiteindelijk zou leiden tot waardedaling van Ethereum ($ETH) in de komende dagen. Inderdaad, Ethereum ($ETH) met 3,6%, van $1.706 naar $1.645 tussen 31 augustus en 1 september. De neerwaartse trend ging gepaard met een vergelijkbare daling van 3,4% in marktkapitalisatie, van $205 miljard naar $198 miljard gedurende dezelfde tijd.

Hoewel het vooruitzicht voor Ethereum ($ETH) bearish blijft na deze prijsbeweging, zijn investeerders optimistisch over de kans op een bullmarkt in de nabije toekomst.

Op 1 september 2023 wezen de maandelijkse technische indicatoren van Ethereum ($ETH) op de mogelijkheid van bullish activiteit. Met name de EMA 50 en SMA 50 van Ethereum ($ETH) gaven aan dat het in de komende dagen zou kunnen stijgen.

Terwijl Ethereum ($ETH) worstelt om op te stijgen, valt Domini ($DOMI) echter op als een goede cryptomunt om te kopen.

Domini ($DOMI) staat klaar voor enorme presale winsten

Domini ($DOMI) vormt een unieke samensmelting van kunst en innovatie, die een brug slaat tussen de traditionele kunstmarkt en de wereld van blockchain. Het platform maakt slim gebruik van concepten zoals fractionalisatie om beleggers gemakkelijker toegang te bieden tot gerenommeerde kunstwerken.

Door fractioneel eigendom van prestigieuze kunstwerken aan te bieden, maakt Domini ($DOMI) het voor investeerders mogelijk om diverse kunstwerken te verwerven zonder de volledige kosten te dragen. Afgezien van puur beleggen, verleent Domini ($DOMI) ook waardevol advies aan gebruikers. Het platform voert diepgaande marktanalyses uit en doet gepersonaliseerde aanbevelingen aan kunstliefhebbers over de meest veelbelovende NFTs om in te investeren.

Het tokeniseert kunstwerken, wat niet alleen vertrouwen opbouwt bij investeerders, maar ook extra voordelen oplevert voor de houders van de tokens. $DOMI is een ERC-20-token dat gebruikmaakt van een deflatoir verbrandingsmechanisme om zijn waarde in de loop van de tijd te behouden door de circulerende voorraad te verminderen.

Bovendien hebben investeerders die in het bezit zijn van $DOMI-tokens de mogelijkheid om te handelen op de Domini-marktplaats, waar door kunst ondersteunde NFTs verhandeld worden. Dit opent meerdere winstkansen en de verwachting is dat Domini ($DOMI) aanzienlijke groei zal doormaken tijdens de presale fase.

Op 1 september 2023 bevond Domini zich in de bètafase van zijn voorverkoop. Als je geen kansen wilt missen, is het nu hét moment om te investeren in Domini ($DOMI) voordat het platform overgaat naar de volgende fase van de voorverkoop. In die fase zal de tokenprijs stijgen van $0,0021 naar $0,0026, een stijging van 23,8%.

Leer meer over $DOMI hier:

Bezoek Domini Presale | Word Lid Van De Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.