Nature-Top-Mountains-Flag-Mountain-China-583097
Nieuws, Trending

China’s Crypto ranglijst: EOS op nr 1 – Tron verslaat ETH


China heeft haar tiende crypto ranglijst vrijgegeven. Bitcoin komt op de 13e plaats en EOS behoudt zijn toppositie. Lees meer.


Tron (TRX) verslaat Ethereum (ETH)

De crypto ranglijst werd als eerst uitgegeven in mei 2018 door het CCID (China’s Center for Information and Industry Development).

Het onderzoeksteam dat werkt voor het Chinese Ministerie van Informatietechnologie brengt vanaf deze datum iedere maand een lijst uit van de beste cryptocurrencies. In de eerste ranglijst werd Ethereum (ETH) het best beoordeeld uit de oorspronkelijke 28 munten die werden getest.

In het rapport dat twee dagen geleden is verschenen worden 35 digitale munten beoordeeld. Tron (TRX) is als nieuwste munt toegevoegd is aan de lijst en heeft gelijk plek 2 van Ethereum overgenomen.

 

[table id=25 /]


EOS opnieuw nummer 1

De grootste crypto ter wereld, Bitcoin, is dit keer op de 13e plaats gekomen in de ranglijst van de CCID. Dat is 2 plaatsen hoger dan vorige maand.

EOS eindigt al sinds juni 2018 op de eerste plek in de lijst. Dit komt vooral omdat de munt enorm veel techpunten krijgt toegedicht. EOS is op het moment van schrijven de op 3 na grootste cryptocurrency ter wereld. De totale waarde ligt rond de $3,25 miljard dollar.