Nieuws

Coinbase brengt eigen API uit: Coinbase Commerce

Één van de grootste cryptocurrency exchanges Coinbase, heeft een technische ontwikkeling gelanceerd genaamd: “Coinbase Commerce API”.Dit maakt het accepteren van crypto voor verkopers een stuk gemakkelijker. De Coinbase Commerce API maakt het namelijk mogelijk om zeer eenvoudig cryptocurrency-betalingen rechtstreeks in hun e-commerce webshop te integreren.

Wat is deze Coinbase Commerce API?

Coinbase Commerce API is een service, die het voor verkopers mogelijk maakt om meerdere verschillende cryptocurrencies rechtstreeks kunnen accepteren. In plaats van dat er nu gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld iDeal, kan er worden betaald met een cryptocurrency nar keuze. Coinbase haar missie is om een open financieel systeem te creëren. De Coinbase Commerce API als een gratis oplossing die tevens in slechts enkele minuten in te stellen is, helpt verkopers bij het accepteren van cryptocurrency zodat zij de volledige controle over hun fondsen kunnen behouden, sluit hier dus ook erg goed op aan.

Hoe stel ik de Coinbase Commerce API in?

Het instellen van de nieuwe service van Coinbase is ontzettend eenvoudig. Het installeren van deze service duurt hierom slechts enkele minuten. Door naar de website van de Coinbase Commerce API te gaan kun je de service gratis aanvragen en starten met het instellen van de API. Tevens is hier alle documentatie en overige informatie te vinden.

Meer informatie

Wil je meer weten over Coinbase? In dit artikel wordt wat Coinbase precies is en wat je hiermee kunt.