Nieuws, Trending

Coinexchange.io stopt ermee vanwege financiële redenen

Het handelsplatform voor altcoins, Coinexchange.io, heeft te maken gekregen met ernstige financiële problemen. Hierdoor heeft het platform zijn deuren moeten sluiten.


Meer dan 500 ondersteunde altcoins

Het platform bood een plaats aan meer dan 500 altcoins aan, wat er toe leidde dat het platform een dagelijks volume van ongeveer $7.000 bereikte. Nu blijkt het niet langer economisch haalbaar om het platform live te houden. De kosten liggen momenteel hoger dan de opbrengsten van het bedrijf. Deze kosten kunnen ook niet worden verlaagd, want dat is nadelig voor de beveiliging van zowel het platform als de gebruikers.


Twee weken tijd

Het platform heeft de gebruikers laten weten dat zowel de handel op altcoins als de stortingen op het platform over twee weken wordt stopgezet. Dit gebeurt namelijk op 15 oktober 2019. De website en optie om fondsen op te nemen blijft echter nog tot 1 december 2019 actief. Dit biedt extra tijd voor gebruikers om hun fondsen van het platform af te halen.

Mocht de marktsituatie in de toekomst verbeteren, dan zou het platform weer terug kunnen keren, aldus een vertegenwoordiger.