209 crypto bull delayed
Persbericht

Crypto bull run uitgesteld tot 2025? Waarom zou u de MTAUR-voorverkoop moeten overwegen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Analisten voorspellen nu dat de verwachte bull run zal worden uitgesteld tot begin tot medio 2025. Aanvankelijk werd verwacht dat het in het vierde kwartaal van 2024 zou pieken, maar recente prijstrends en marktdynamiek hebben deze voorspelling verder naar de toekomst geduwd. Eind juni 2024 vertoonde de totale cryptomarktkapitalisatie een consistente verzwakkende trend, van een piek van begin juni van $2,572 biljoen naar $2,222 biljoen. Deze vertraging biedt marktdeelnemers echter de kans om hun strategieën te verfijnen en zich gunstig te positioneren voor de volgende cycluspiek. Met meer tijd om trends te analyseren en weloverwogen beslissingen te nemen, kunnen handelaren en liefhebbers zich beter voorbereiden op de verwachte opwaartse trend in 2025.

In dit veranderende marktlandschap kunnen opkomende projecten zoals Minotaurus (MTAUR) hun ware potentieel laten zien. Minotaurus maakt gebruik van ontwikkelingen in gaming en blockchain om innovatieve toepassingen binnen zijn ecosysteem aan te bieden, waardoor het zich positioneert als een veelbelovende kanshebber. De lopende voorverkoop van $MTAUR-tokens biedt een aantrekkelijke kans voor vroege deelnemers, met substantiële prijsverlagingen en potentieel voor groei naarmate het project aan kracht wint, hopelijk. Hieronder krijgt u een overzicht van het project en wat het speciaal maakt.

Minotaurus – Grote voorverkoop: uw kans om te profiteren van vroegboekkortingen

Er zijn maar een beperkt aantal plekken! Dat is het eerste wat je moet weten.

Het is ook meteen duidelijk dat niet elk cryptocurrencyproject heeft wat nodig is om een ​​groot succes te worden. Minotaurus is een nieuwe blockchain game presale, en het lijkt er echt op dat het meerdere troeven in handen heeft. Lees verder en pas dan kun je zelf beslissen of dit project een potentieel succes is.

screen2

Binnen het ecosysteem vind je een spannend labyrintnavigatiespel vol obstakels, geheimen en spannende avonturen. Als Minotaurus ga je op een oneindig hardloopavontuur waarbij je labyrinten moet doorkruisen, in-game valuta moet verzamelen, je tegenstanders moet bevechten en vallen moet vermijden. Minotaurussen komen in verschillende vormen voor, elk met hun eigen set vaardigheden en cosmetische opties.

De $MTAUR-token, die het hele ecosysteem aandrijft, is nu te koop met een prijsverlaging van 80%. Deelnemers aan de eerste voorverkoopronde kunnen tot wel 5 keer de verkoopprijs van elke munt besparen, wat naar verwachting $0,00020 zal zijn.

Cryptoliefhebbers kunnen verschillende verleidelijke functies vinden: bijvoorbeeld een lagere toegangsprijs en prioriteitstoegang tot gamefuncties.

Unieke kenmerken

  • Potentieel in de markt. De steeds veranderende casual gaming-industrie, gewaardeerd op $14,78 miljard en groeiend met een snelheid van 9% per jaar (volgens Statista), is waar Minotaurus in beeld komt… met zijn boeiende hyper-casual gameplay die potentieel een directe impact zal hebben. Deze hypercasual niche is potentieel zeer lucratief, met 5,9 miljard downloads van soortgelijke games in 2023, volgens Sensor Tower.
  • Verwijzings- en vestingbonussen. Als je nieuwe leden binnenhaalt en het woord verspreidt, kun je verwijzingsvoordelen krijgen. Je hebt de mogelijkheid om meer $MTAUR-tokens te verwerven als bonus wanneer je ervoor kiest om de vestingtermijn te verlengen.
  • Solide tokenhulpprogramma. $MTAUR kan je in-game geld kopen en helpen om sneller te levelen. Krijg toegang tot exclusieve gebieden en minigames, schatten en personalisatiekeuzes om je reis uniek te maken en ontvang virtuele goederen, boosts en upgrades.
  • Bescherming van gegevens. Minotaurus is bezorgd over de veiligheid van zijn systeem en het welzijn van zijn leden. De gerenommeerde blockchain-beveiligingsbedrijven SolidProof en Coinsult onderzochten het smart contract voor het project en gaven het groen licht.

Krijg de Early Bird-prijsverlaging

Het is misschien wel het perfecte moment om lid te worden van Minotaurus. Alle hierboven genoemde voordelen en nog veel meer kunnen van jou zijn.

Doe het goed met je portfolio – koop de goedkope $MTAUR-tokens en bekijk het potentiële ontwikkelingstraject van dit project.

Wil je je $MTAUR-tokennummer verhogen? Krijg 5% extra als je DHB441 gebruikt bij het afrekenen. Kan alleen worden gebruikt binnen 48 uur na publicatie.

Conclusie

De markt voor cryptovaluta ondergaat een significante verschuiving, waarbij de verwachte bull run nu naar verwachting wordt uitgesteld tot begin tot medio 2025. Projecten zoals Minotaurus (MTAUR) zullen echter hun potentieel echt benadrukken en laten zien dat het mogelijk is om te ontwikkelen in vrijwel alle marktomstandigheden.

screen1

Meer informatie over Minotaurus:


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.