Gesponsord bericht

Crypto Copy Trading met Zignaly

De meest gewilde feature van alle traders is eindelijk hier, namelijk een copy trading service voor binance en KuCoin, om automatisch succesvolle traders te kopiëren. 100% hands-off, geen instellingen, geen gedoe.


Is het mogelijk om alle instellingen te vermijden? Ja…

De meeste gebruikers komen naar Zignaly, met het doel om wat winst uit hun cryptocurrency handel te halen, maar ze merken dat het zelfs met de signaalgevers lastig is. Dit omdat het nog steeds nodig is om de correcte instellingen te hebben en de correcte positie te bereken en het risico te managen. Het lijkt erop dat dit een instapbarrière oplevert. Wij bij zignaly willen dit zoveel mogelijk voorkomen.

Bijna dagelijks krijgt Zignaly de vraag hoe de correcte instellingen ingesteld moeten worden. Dit gebeurt zelfs bij diegene die aangeraden worden door de signaalgevers. Ze vragen naar wat welke optie inhoudt en hoe ze het beste de waarde kunnen bepalen op basis van hun balans. Vaak hebben ze niet eens de kennis om te begrijpen wat sommige concepten betekenen en dat maakt het nog moeilijker voor ze.

Hier komt ‘copy trading’ in het spel. Dit is extreem handig en geaccepteerd onder de gebruikers. Deze functie die experts kopieert lost alle problemen op en creëert een 100% hands-off oplossing voor die gebruikers die 0 kennis hebben over crypto traden, of die er gewoon geen tijd in willen steken.

Je account kopieert eenvoudig weg de activiteit van de meest succesvolle traders. Dit gebeurt met slechts 1 klik op de knop.

De 3 simpele stappen van de ‘copy trading feature’

Hoe kopieer je succesvolle traders?

Het proces is heel makkelijk. Dit zijn de stappen die je moet volgen:

  1. Check de lijst van traders die je kan kopiëren: ga naar porviders/copy trading.
  2. Stel een trader in en wijs je balans toe die je wilt investeren.
  3. Dat is het!

Zoals je kan zien is het niet nodig om instellingen op te slaan, de positiegrootte te veranderen of zelfs de positiegrootte later te managen, dit alles wordt door de trader gedaan, en het is 100% geautomatiseerd voor onze gebruikers.

Top tip: Check de geschiedenis van de trader voordat je hem kopieert op de copy trading feature. Bij Zignaly selecteren we handmatig traders, waardoor we voorkomen dat er traders op de lijst staan die geen winstgevende langetermijn strategie hebben, maar het is aan te raden om het ook altijd zelf te controleren.


Hoe werkt het intern?

De Zignaly copy trading service gebruikt altijd de proportionele positiegrootte. Dit betekent dat de gebruikers altijd hetzelfde percentage krijgen als de expert trader die ze kopiëren.

Laten we zeggen dat de gekopieerde trader 0.1 BTC toegewezen heeft, maar jij hebt maar een totale investering van 0.1 BTC. Als hij een positie opent met 10% van de balans, dan zal hij 0.01 BTC gebruiken en de positie geopend op het gebruikersaccount zal 0.001 TC toewijzen.

Als hij een positie opent met 10% van zijn balans, dan zal hij 0.01 BTC gebruiken en de positie die dan wordt geopend op jouw gebruikersaccount zal dan worden geopend met 0.001 BTC.

Als hij een winst van +10% boekt met zijn positie dan zal de gebruiker ook een winst van 10% over zijn geopende positie boeken. Zo simpel is het.  

Elk copy trading account heeft een minimaal bedrag om te kopiëren, gebaseerd op de trader zijn strategie. Gebruikers moeten dit bedrag (of meer als ze dat willen) toewijzen als ze de trader willen gaan kopiëren.


De resultaten

Hier zijn een aantal resultaten van expert traders die nu bij Zignaly zijn aangesloten.

Resultaten van de ‘Blockchain Sparrows Titanium trading copy provider

Hoeveel kost deze service?

De lijst van copy traders is groeiende en Zignaly heeft al succesvolle traders voor Bitcoin, ETH, BNB. US Resultaten van de ‘Blockchain Sparrows Titanium trading copy provider

DT wordt gebruikt als basis currency. Elke crypto trader heeft een eigen prijs om zich te laten kopiëren en zij bepalen deze zelf. Op dit moment zijn er een paar gratis traders en de duurste kost $35 per maand. Hoe dan ook hebben de meeste een gratis proefperiode, zodat gebruikers ze gratis kunnen testen. Zignaly krijgt hier geen commissie hiervoor. De betaling is 100% voor de trader.

Om dit platform te kunnen gebruiken, moet je je hier inschrijven. Vanaf 1 april is de toegang gratis met limiet loze exchanges en accounts. Op dit moment werken we alleen samen in met Binance, Kucoin en Zignaly Exchange (meer over Zignaly exchange)

Zignaly plant om minimaal één exchange toe te voegen waar je leverage op kunt traden. Denk bijvoorbeeld aan Bitmex of ByBit. Wanneer deze dienst uitgerold wordt is nog niet duidelijk.


Hoe kan ik de ‘kopieer functie’ testen?

Het enige wat je nodig hebt is een Zignaly account en vervolgens moet je de boven genoemde stappen volgen. Zignally heeft een ‘Demo’ versie, waardoor gebruikers de functie kunnen testen zonder echt geld in te zetten. Op deze manier kun je kijken of alles werkt voordat je echt geld gaat inzetten.