crypto-exchange-huobi
Nieuws

Crypto Exchange Huobi breidt uit naar Londen

De Chinese crypto exchange “Huobi” kondigt aan dat ze van plan zijn uit te breiden naar Londen. Volgens de exchange is dit de deur naar de gehele Europese markt. Binnen niet al te lange tijd zien we de chinese exchange terug in Londen.

Waarom is er gekozen voor Londen?

In het artikel van Financial Magnates staat dat de woordvoerder van Huobi verteld dat ze Europa als zeer belangrijk waarderen binnen de huidige cryptocurrency markt. Maar waarom wordt er dan gekozen om een kantoor in Londen te vestigen? De chinese crypto exchange is kort en duidelijk over de keuze van Londen. Ze laten weten dat ze gekozen hebben voor Londen omdat statistieken laten zien dat Londen nog steeds veruit het meest actief is op de beurs. Londen staat bekend als een financiële hoofdstad van Europa. Hier hecht Huobi veel waarde aan.

Huobi wil een boodschap uitbrengen

Met de keuze om de Europese markt te gaan bedienen en een kantoor te vestigen in Londen wil Huobi een boodschap doorgeven, namelijk dat ze niet bang zijn voor regulering en regelgeving. Naast alle landen zijn ook de cryptocurrency exchanges toe aan regelgeving en richtlijnen. Dit omdat er nu erg veel onzekerheid heerst rondom crypto. Deze onzekerheid brengt grote onzekerheid voor de crypto exchanges met zich mee. Dit belemmert de vooruitgang en mogelijke stappen die de exchanges willen nemen.