Nieuws, Trending

Crypto hype is verdwenen en dat is goed
Volgens de mede-oprichter van het sociale media platform ‘Reddit’ (Alexis Ohanian) is de hype rondom cryptocurrency afgenomen omdat speculanten de markt zijn ontvlucht. Volgens hem is dit goed voor de sector.


Harde kern

Nu de hype rondom cryptocurrency is verdwenen blijft de harde kern over. En dat is goed, want deze harde kern zijn de mensen die nu de infrastructuur van de ontluikende industrie aan het ontwikkelen zijn.


Echte innovatie is gaande

Ook de populaire cryptocurrency exchange Coinbase gaat mee in deze denkwijze. Volgens de CEO van het bedrijf laat JP Morgan zien dat er echte innovatie gaande is. Zo ontwikkelen zij nu hun eigen cryptocurrency-product, terwijl de voormalige directeur van het bedrijf de Bitcoin (BTC) fraude vond. Echter zijn alle wilde speculaties nu klaar en begint de industrie met het voorbereiden op de toekomst.Innoveren kost tijd

Toch kost het ontwikkelen en innoveren in deze industrie volgens de mede-oprichter van Reddit enige tijd. Om deze reden moet er voornamelijk op de middel- tot langere termijn worden gedacht.

Dit is niet de eerste keer dat Reddit zijn mede-oprichter positief tegenover cryptocurrency staat. Zo werd eerder al bekend dat hij vond dat Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies een potentieel nieuw internet zouden kunnen voeden. Hoe hij dit precies voor ogen ziet is niet bekend.