Nieuws, Trending

Crypto markt maakt vandaag een kleine groei mee

Vandaag, 21 mei zien we een kleine stijging op de crypto markt. Na een slechte week, met gemiddeld zo’n 7% verlies, zien we de crypto koersen eindelijk weer een klein beetje stijgen.

Een koers daling tijdens de Consensus,

De lichte stijging die in gang gezet is, ontstond na de afloop van de door Coindesk georganiseerde Consensus (13 tot 16 mei). Een aantal crypto analisten verwachtten dat er een stijging zou ontstaan tijdens de consensus. Dit omdat de consensus veel aandacht op de blockchain technologie en crypto’s zou richten. De verwachtte prijsstijging heeft echter nooit plaatsgevonden en in plaats van een stijging zagen we een flinke koersdaling van alle crypto koersen. Deze koersdaling komt volgens experts doordat grote financiële instituten, zoals banken nog steeds niet durven te investeren in cryptocurrencies. Nu zien we, een aantal dagen na de Consensus, dat de crypto koersen langzamerhand weer beginnen op te krabbelen. Uitleg Consensus: De Consensus is een Blockchain conferentie die georganiseerd is door Coindesk. Op deze conferentie spraken blockchain experts, oprichters van verschillende crypto’s en crypto investeerders

Kleine Bitcoin koers stijging

Op 16 mei zagen we een flinke daling in de Bitcoin koers, deze dip bereikte op 18 mei haar dieptepunt met een Bitcoin koers onder de $8000 dollar. Vanaf 18 mei zien we weer een lichte koers stijging wat de Bitcoin koers vandaag brengt op $8500 dollar. Vandaag zien we een koersstijging van ongeveer 2%.

Bitcoin koers 15 tot 21 mei


Vooral de TRON koers doet het goed, andere altcoins stabiel

Opvallend is de TRON (TRX) koers. Deze week is TRON de top 10 cryptocoins (marketcap) binnengestormd met een koersstijging van 12% over de laatste 24 uur. Dit brengt de TRON koers op $0.082 dollar. TRON koers 21 mei Andere altcoins, zoals Ethereum, Litecoin, EOS en Bitcoin Cash zien, net zoals de Bitcoin koers een kleine koersstijging. Dit doet de gehele coinmarketcap stijgen naar $387 miljard dollar.