Nieuws

Crypto Miner: China’s hardhandig optreden betekent dat Bitcoin werkt

Een voormalig crypto exchange ingenieur is van mening dat China’s verbod op Bitcoin (BTC) mining fantastisch nieuws is.


Crypto verbod in China juist goed nieuws

China’s hardhandige optreden tegen Bitcoin mining en crypto valuta handel werd onlangs een drijfveer voor de rode kandelaars op crypto marktgrafieken. Maar een Bitcoin mining ingenieur gelooft dat China’s verbod op crypto ‘fantastisch nieuws’ is.

Brandon Arvanaghi vergeleek de harde houding van China tegen Bitcoin met het verbod van het land op Facebook en Google. Arvanaghi is een voormalig beveiligingsingenieur bij crypto exchange Gemini. Arvanaghi noemde de crypto verbanning in China een overgangsritueel voor gratis technologie. Daarnaast benadrukte hij dat het harde optreden betekent dat Bitcoin werkt, niet dat het faalt. Hier voegde hij het volgende aan toe:

“Het laat landen rillen in hun schoenen.”

Hij zei dat landen nu partij kiezen, waarbij China net zo reageert op Bitcoin als het doet op grote westerse technologiebedrijven. Dit is ongelooflijk bullish voor Bitcoin op de lange en middellange termijn.

Miners verlaten China momenteel. Een telefoontje is momenteel voldoende om een hele mining plant te sluiten. Deze miners trekken naar de Verenigde Staten. Arvanaghi zei het volgende:

“Bitcoin is de grootste store of value in de geschiedenis van de aarde. Niets is vergelijkbaar. We gaan onze rijkdom waarderen in termen van Bitcoin, en de volatiliteit is de belasting die we betalen om aan de goede kant van deze handel te staan.”


Vergelijking Bitcoin met videogame

Arvanaghi vergeleek de rit van Bitcoin ook met een videogame. In deze wereld is marktverpletterend nieuws zoals dalingen in de hash-rate of geopolitieke spanningen de baas op weg naar de onvermijdelijke toestand waarin Bitcoin universeel wordt gezien als de grootste store of value die we ooit hebben gezien.

Ondertussen gaan miners over de hele wereld op zoek naar goedkope elektriciteit. Texas zal een potentieel adres zijn, zo voorspelde Arvanaghi onlangs. Hier voegde hij het volgende aan toe:

“We hebben gouverneurs zoals Greg Abbott in Texas die mining promoten. Het wordt een echte industrie in de Verenigde Staten, wat ongelooflijk gaat worden.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten