Price Graph
Persbericht

Crypto Nieuws Analist Voorspelt: SHIB Koers Kan 300% Stijgen In Komende Dagen – Nu Investeren In Populaire Crypto Meme?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na een flinke stijging van verschillende meme coins in februari, is de realiteit op de markt nu anders. Vele zitten in een dip en merken dat in koersresultaten. Shiba Inu (SHIB) lijkt zich achter de schermen echter voor te bereiden op een nieuwe rally. Niet verrassend, want dat heeft deze op één na grootste meme coin al eens eerder gedaan in een markt die lijkt te dalen.

Bekende Crypto Analist Voorspelt Shiba Inu Koers Rally

Shiba Inu heeft zijn krachten al eens eerder laten zien toen de koers in oktober 2021 opeens met duizenden procenten steeg. Ook eind februari staat SHIB nog steeds erg hoog en heeft stijgingen van honderden procenten laten zien. Holders maken zich dus nog niet zo’n zorgen over de dalingen op de markt, want Shiba Inu lijkt zich vooralsnog altijd weten te herstellen. Daarom is Shiba Inu nog steeds een zeer populaire crypto onder traders.

Daarnaast heeft bekende crypto nieuws analist Xanrox een zogenaamde ‘bull flag’ geïdentificeerd op de huidige koersgrafiek van SHIB. Zo’n bull flag wordt gekenmerkt door een bijna verticale prijsstijging waarna het een kleine consolidatieperiode heeft. 

Momenteel bevindt de koers zich in de beginfase van de neerwaartse beweging. De technische analyse laat een mogelijke voortzetting van een opwaartse trend zien. Laten we nu dieper naar deze technologische indicatoren van de koers kijken. 

Shiba Inu koers herstelt

Op de koersgrafiek van afgelopen maand is te zien hoe SHIB een erg sterke daling heeft gezien in het begin van maart. Hierna heeft het zich langzaam proberen te herstellen, maar is nog steeds niet terug op het niveau waar het was. De Shiba Inu koers is echter wel gestaag aan het stijgen en heeft geen abrupte dalingen meer gezien. 

TradingView SHIB/USD: Maandgrafiek koers SHIB

De RSI, die aangeeft of een coin overbought of oversold is, staat al een tijdje rond de 50-55. Dit geeft aan dat het momenteel een goed moment zou kunnen zijn om de coin te kopen, aangezien het een neutrale positie heeft en dus niet overbought of oversold is. 

Daarnaast heeft de populaire crypto een EMA die een bullish sentiment aangeeft. De EMA toont de gemiddelde prijs van een aantal candles in de koersgrafiek. Zodra deze koers boven het gemiddelde komt dan is de trend bullish. Dat is dus ook het geval met SHIB, en staat op een waarde van $0,00002718. 

Alle indicatoren laten zien dat de koers zich in een neutrale positie bevindt. Zowel de Oscillators als de Moving Averages zijn neutraal met evenveel indicatoren die aangeven om de coin te verkopen en te kopen. Deze crypto meme blijft dus een goede investering, ook nu dat de rest van de markt in een dip zit. 

Maar zoals bekend is de crypto markt erg volatiel en zou de koers alsnog snel kunnen omslaan. Ook gezien het feit dat Shiba Inu al een enorme marktkapitalisatie heeft, ruim 16 miljard, betekent dat een aanzienlijke groei van deze coin een stuk langzamer zal verlopen dan bij nieuwere meme coins. Daarom zullen hieronder een paar van de meest veelbelovende crypto projecten van het moment volgen.

Populaire Crypto Meme Lanceringen Blijven Komen

Een kleine dip in de markt weerhoudt ontwikkelaars er niet van om nieuwe projecten te lanceren. Nog steeds verschijnen er maandelijks veel nieuwe meme coins op de markt, die vooral via de Solana blockchain worden gelanceerd. Drie hiervan zijn momenteel erg populair en zijn crypto om in de gaten te houden

Slothana (SLOTH) – Meest Populaire Crypto Meme Presale

Een recent gelanceerde meme coin op de Solana blockchain genaamd Slothana heeft snel de aandacht van investeerders weten te trekken. Dit crypto meme project onderscheidt zich dan ook van andere tokens. Zo hanteert het project een geheel andere aanpak dan een traditionele presale of ‘straight-to-dex’ lancering op een gedecentraliseerde exchange (DEX), wat normaal gevolgd wordt door nieuwe projecten.

In plaats daarvan maakt Slothana gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem. Hierdoor wordt het voor gebruikers nog eenvoudiger om Slothana tokens te bemachtigen. Het enige wat gebruikers nodig hebben, is een crypto wallet die het Solana netwerk ondersteunt en SOL tokens. De SOL tokens kunnen ze vervolgens naar het wallet adres van Slothana sturen om in aanmerking te komen voor SLOTH-tokens.

Daarnaast kunnen gebruikers hun wallet ook direct verbinden met de officiële website van Slothana, waardoor het proces van het kopen van SLOTH-tokens nog toegankelijker wordt. Momenteel staan 10.000 SLOTH tokens gelijk aan 1 SOL token. De Slothana presale heeft al meer dan $5 miljoen opgehaald. Dit laat zien dat er veel interesse is in deze nieuwe crypto meme

Bezoek Slothana

Smog Token (SMOG) – Crypto Nieuws Volgt Massaal Grootste Crypto Airdrop Ooit

De opkomende cryptocurrency genaamd SMOG heeft zijn entree gemaakt op de Solana blockchain met een grootschalige airdrop. Gelanceerd via Jupiter, een gedecentraliseerde exchange op Solana, streeft SMOG ernaar om in de voetsporen te treden van andere succesvolle crypto’s zoals BONK en DogWifHat. De lancering heeft al aanzienlijke groei laten zien, waardoor er veel potentieel is voor de toekomst. 

Een aanzienlijk deel van het token aanbod zal worden ingezet voor marketingdoeleinden. Daarnaast zal ongeveer 35% worden gebruikt voor het uitdelen van airdrop beloningen. Deze sterke nadruk op marketing benadrukt de ambitie van de ontwikkelaars om de bekendheid van de coin te vergroten en de betrokkenheid van de gemeenschap te versterken. 

SMOG biedt diverse mogelijkheden om een passief inkomen te genereren, zoals staking van tokens en deelname aan airdrops. Traders kunnen SMOG tokens aanschaffen via een Solana wallet en zich vervolgens aanmelden via Zealy. Daarna moeten ze opdrachten voltooien om airdrop punten te kunnen verdienen. Hoe meer punten, hoe groter de kans op het ontvangen van tokens in hun wallet. De eerste airdrop start al bijna en gebruikers hebben alleen vandaag nog om punten te verzamelen.

Bezoek Smog

Sponge (SPONGE) – Succesvolle Crypto Meme uit 2023 Herhaalt Kunstje

Sponge heeft een sterke reputatie weten op te bouwen onder traders sinds de token in 2023 binnen een korte periode een market cap van $100 miljard bereikte. In deze tijd heeft SPONGE ook een grote community van meer dan 30.000 gebruikers weten aan te trekken. Echter leed dit project aan aanzienlijke verliezen, ongeacht het succes. 

Het gebrek aan een utility SPONGE token was een van de belangrijkste redenen van deze verliezen. Om deze reden heeft het team achter Sponge nu de SPONGEV2 token geïntroduceerd. Deze nieuwe token zal de originele Sponge token vervangen en zal essentiële utility toevoegen aan het Sponge platform. Zo zal SPONGEV2 namelijk gebruikt worden in diverse nieuwe Play 2 Earn games.

Ook kunnen investeerders direct een passief inkomen genereren via het staking platform. Daar kun je direct na je aankoop tokens staken tegen een APY van wel 169%. Inmiddels is er al meer dan $20 miljoen gestaked.

Met de komst van SPONGEV2 token krijgen gebruikers een nieuwe kans om eerdere successen van zijn voorganger bij te wonen en aanzienlijke winsten te behalen. Tokens kunnen gekocht worden via de officiële Sponge website met aantrekkelijke kortingen.

Bezoek Sponge Website 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.