Altcoin

Crypto-portfolio Donald Trump meer dan $10 miljoen waard

De MAGA memecoin die gelieerd is aan Donald Trump schoot op 27 mei naar een all-time high. Trump zelf kreeg van de ontwikkelaars een gigantische hoeveelheid MAGA tokens en die zijn nu plotseling miljoenen dollars waard.

Hoeveel MAGA heeft Trump?

Donald Trump bezit 579.290 MAGA tokens die door het leven gaan onder de ticker TRUMP. Gisteren bereikte die token een all-time high van $13,24.

Daarmee waren de 579.290 TRUMP tokens van Donald Trump ongeveer $7,7 miljoen dollar waard. Wat dat betreft vormen zij dus een groot deel van het crypto-portfolio van Donald Trump.

De memecoin schoot over de afgelopen week met 53% omhoog als gevolg van de positieve crypto-uitspraken van Donald Trump.

Een Trump-token die het wellicht nog beter doet is het op Solana gebaseerde Doland Tremp. Deze memecoin schoot met 291,87% omhoog de afgelopen maand.

Met een market cap van slechts $116 miljoen dollar kan deze token nog weleens gekke dingen doen in aanloop naar de verkiezingen. Het blijft natuurlijk een gok, omdat de waarde nergens op gebaseerd is, maar het is wel een grappige meme.

Dat zou in aanloop naar de verkiezingen, als het steeds vaker over Trump gaat, weleens voor koersexplosies van Doland Tremp (TREMP) en MAGA kunnen zorgen.

Positief over crypto

Donald Trump gaf recent aan dat hij positief is over crypto en open-minded is richting crypto-bedrijven en alles waarmee de industrie verbonden is.

Op 21 mei opende Trump ook de mogelijkheid om met crypto voor zijn campagne te doneren. Overigens zijn MAGA en TREMP geen tokens die officieel iets van doen hebben met Donald Trump.

Trump bezit ook nog een aardig tasje met Ethereum. Daar zitten 464,2 Ethers in die een waarde dragen van ongeveer $1,8 miljoen.

Hij beizt ook MVP tokens die een waarde van ongeveer $473.000 dragen. Dat is ook een memecoins die Trump op verschillende manieren probeert te steunen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken