hideaways
Persbericht

Cryptocurrencies om toe te voegen aan uw volglijst: Polygon (MATIC), Solana (SOL) en The Hideaways (HDWY)

De cryptomarkt zakt weer. Dit soort bearmarkten maken het voor investeerders moeilijk om winst te maken en investeerders in Polygon en Solana wenden zich tot The Hideaways (HDWY) – een gloednieuw project dat het potentieel heeft om groter te worden dan zowel Polygon als Solana.

Al deze drie cryptocurrency-projecten hebben veelbelovende toekomsten. Het beste is dat ze worden aangeboden onder de drempel van $ 50 per token, waardoor elk een ideale aanvulling is voor diegenen die het meeste uit hun geld willen halen.

The Hideaways is op dit moment zeker de beste waarde, met een marktkapitalisatie van slechts $45 miljoen. Het is een fantastische kans om te investeren in een gloednieuw project waarvan we denken dat het in 2023 een top 10-valuta zal zijn.

Het leeglopende aanbod van Ethereum (ETH) richt de aandacht op Polygon (MATIC)

De on-chain-analyse van Ethereum (ETH) onthult een deflatoir aanbod van minder dan 4.000 ETH sinds The Merge. Dit roept vragen op over andere overloopeffecten van de overgang naar Proof-of-Stake, inclusief de toekomst van de schaalbaarheid.

Onzekerheid heeft investeerders omhuld en ze beginnen Polygon (MATIC) nu in een beter daglicht te zien.

Polygon (MATIC) is een netwerk dat een oplossing biedt voor de al lang bestaande problemen van Ethereum (ETH) met schaalbaarheid. De slimme contractgigant loopt achter met 30 transacties per seconde versus de 7.000 transacties per seconde van Polygon (MATIC) op slechts één zijketen.

Het toenemende aantal transacties dat op gedecentraliseerde platforms wordt ingevoerd, betekent dat er een groeiende behoefte is aan platforms voor schaalbaarheidsoplossingen zoals Polygon (MATIC).

De prijs van vandaag is een geweldig startpunt voor diegenen die voor de lange termijn in de handel willen zijn – $0,80 per token in ruil voor een enorm groeipotentieel is een win-winsituatie.

Wat zal Solana kosten in 2025?

Mochten de effecten van The Merge erger blijken te zijn dan de slechtst verwachte, dan kunnen bedrijven zich altijd wenden tot concurrent Solana (SOL).

Solana (SOL) is speciaal ontworpen om de creatie van gedecentraliseerde applicaties te hosten en is nu een marktfavoriet geworden voor het inzetten van slimme contracten vanwege de hogere schaalbaarheid en lagere transactiekosten in vergelijking met Ethereum (ETH).

Wat kost Solana in 2025? Solana (SOL), nu op $31, is 88% gedaald sinds het een recordhoogte heeft bereikt. Maar de sterke fundamenten, met name een unieke Proof-of-History onder de Proof-of-Stake-consensus, maken het aantrekkelijk voor alle soorten beleggers.

Wat kost Solana in 2023? We denken dat het 10-15% kan stijgen om u een redelijk rendement te geven in een moeilijke markt.

Wat is de beste cryptovaluta om te kopen in 2023? We denken het antwoord te hebben gevonden!

Net als The Hideaways (HDWY) zal Solana (SOL) een van de belangrijkste drijfveren worden in de transitie van de sector naar Web3 waar applicaties en transacties volledig gedecentraliseerd zijn.

The Hideaways (HDWY) blijkt de hype waard te zijn

Welke cryptovaluta moet je kopen in 2023? We denken dat het de presale superster-token The Hideaways (HDWY) moet zijn.

Het gloednieuwe cryptocurrency-project heeft tot doel NFT-, crypto- en onroerendgoedinvesteringen in één aantrekkelijk maar betaalbaar pakket te plaatsen.

De Hideaways (HDWY) NFT’s worden ondersteund door echte luxe eigendommen die zullen worden verhuurd voor maandelijkse huuropbrengsten. Beleggers hebben recht op een deel van de huurinkomsten in ETH en USDT – twee van de grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie van vandaag.

The Hideaways (HDWY) is nog steeds een gloednieuw project en wordt aangeboden voor slechts $0,045, terwijl de prijs deze zondag al stijgt naar $0,06!

Het project is een enorme hit bij investeerders en analisten voorspellen dat de vraag naar het project zo sterk zal zijn dat de winst in 2023 meer dan 9.500% zou kunnen bereiken!

Grijp uw kans om te investeren in een geweldig project dat pas de afgelopen maand op de markt is gekomen. Dit is uw kans om een eenmalige investering te doen, dus mis het niet!