blauw

Whale Alert

Whale Alert is een crypto-transactie monitoringservice die crypto-transacties met een waarde van meer dan $10.000 op de markt in de gaten houdt.

Wat is Whale Alert?

Whale Alert is een populair Twitter-account dat grote crypto transacties op de blockchain volgt en rapporteert. Het account is gemaakt om transparantie te bieden en om gebruikers te waarschuwen voor mogelijke marktmanipulaties.

Marktmanipulatie voorkomen

Whale Alert is in 2014 opgericht door een team van blockchain-experts en datawetenschappers. Het team werd gemotiveerd door de behoefte aan transparantie op de cryptomarkten. Ze waren van mening dat ze door informatie te verstrekken over grote cryptotransacties marktmanipulatie en fraude zouden kunnen voorkomen.

Hoe werkt Whale Alert?

Het Whale Alert Twitter-account wordt voortdurend bijgewerkt met informatie over grote cryptotransacties. Het controleert de blockchain op transacties met een waarde van meer dan 100.000 dollar en publiceert een tweet wanneer een transactie wordt gedetecteerd. De tweets bevatten informatie zoals het bedrag van de transactie, de betrokken valuta’s en het wallet-adres van de afzender en ontvanger.

Whale Alert publiceert ook rapporten op hun website die meer gedetailleerde informatie geven over de transacties die ze monitoren. Deze rapporten zijn handig voor marktanalisten, handelaren en investeerders die op de hoogte willen blijven van grootschalige cryptotransacties.

Het Whale Alert-team werkt ook nauw samen met wetshandhavingsinstanties om illegale activiteiten op de blockchain te monitoren en te voorkomen. Ze hebben in het verleden waardevolle informatie verstrekt aan onderzoekers, waardoor ze geld konden opsporen en slechte actoren konden identificeren.

Samenvatting

Whale Alert is een belangrijk onderdeel van het crypto-ecosysteem, biedt transparantie en helpt marktmanipulatie en fraude te voorkomen. Het is een waardevolle bron voor cryptohandelaren en investeerders die op de hoogte willen blijven van grootschalige transacties. Het team achter Whale Alert blijft hard werken om ervoor te zorgen dat de cryptomarkten eerlijk en transparant blijven.