Nieuws, Trending

Cryptocurrency wordt voor het eerst geaccepteerd als IPO

High Times, een in New York gevestigd maandblad over Cannabis heeft aangekondigd dat zij cryptocurrency gaan accepteren in de vorm van een Initial Public Offering (IPO). Hiermee is het als eerste organisatie om gereguleerde A+ aandelen te verkopen via cryptocurrency.

Bitcoin en Ethereum

Volgens Adam Levin, de huidige adjunct directeur van de High Times, is dit een goede stap in de acceptatie van cryptocurrency wereldwijd. Om te beginnen wil High Times starten met de acceptatie van de twee grootste crypto coins Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Wereldwijd is High Times nu de eerste organisitie die deze stap maakt om A+ gereguleerde aandelen te verkopen op deze manier.

High Times

De High Times is opgericht in 1974 door Tom Forcade met de intentie om het marihuana-gebruik te legaliseren. High Times definieert zichzelf als de ‘definitieve bron voor alle dingen cannabis’ en een ‘belangrijk baken in het legaliseringsactivisme-spel’. Met de veranderende stromingen in de Verenigde Staten, gelooft de publicatie dat het bedrijf klaar is om verder door te groeien.

Aandelen kopen

Beleggers kunnen aandelen van de 44-jarige organisatie kopen via hun website, die momenteel 11 Amerikaanse dollar waard zijn, omgerekend 0,0015 BTC of 0,026 ETH. Of er meer organisaties volgens is nog onbekend. Echter is dit een goede stap voor de acceptatie van cryptocurrency wereldwijd.