Crypto Charts
Nieuws

De 5 Beste Aankomende Crypto ICO’s en Crypto Presales om Nu in te Investeren

Dagelijks lanceren nieuwe cryptomunten door middel van een crypto presale en in de meeste gevallen zijn dit tokens met weinig toepassing of kans van slagen. Uiteraard zijn er ook genoeg veelbelovende crypto ICO’s. Helaas door de grote hoeveelheid van nieuwe cryptomunten zien vele beleggers de bomen door het bos niet meer. 

In dit artikel zijn de opkomende crypto presales bekeken en een top 5 gemaakt met de beste tokens. In dit artikel lees je in detail over deze tokens en wat ze bijzonder maakt. 

  1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Play-to-Earn Crypto ICO Project
  2. Fight Out (FGHT) – De beste crypto presale met veelbelovende move-to-earn platform 
  3. Dash 2 Trade (D2T) – Crypto analyse signalen platform 
  4. C+Charge (CCHG) – Nieuwe groene crypto presale die carbon credits inzet
  5. RobotEra (TARO) – Metaverse crypto game met veel potentie

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

Top 5 Crypto ICO’s en crypto presale projecten – Nader toegelicht

Nu je in het kort gezien hebt welke vijf tokens behoren tot de beste crypto ICO’s van 2023 is het tijd om meer te vertellen over deze projecten. De tokens zullen in detail beschreven worden en toegelicht worden wat de tokens uniek maakt.

1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Play-to-Earn Crypto ICO Project

Het nieuwste crypto presale project is Meta Masters Guild, een project dat een platform opricht voor Play-to-Earn games. Tot nu toe is de markt van Play-to-Earn games overspoelt met crypto projecten die één game aanbieden waarbij je hun eigen cryptomunt kan verdienen. 

Meta Masters Guild heeft hele andere plannen en wil met haar platform ontwikkelaars de handvaten bieden die ze nodig hebben om zelf een Play-to-Earn game te ontwikkelen. Hierdoor ontstaat er een groot aanbod aan verschillende games, die veelal gericht zullen zijn op smartphones. 

Iedere game zal ook dezelfde cryptomunt gaan gebruiken als in-game currency. De MEMAG token die hiervoor gebruikt wordt, krijgt daardoor telkens een boost als er een nieuwe game uitgebracht wordt.

De presale van de MEMAG token is onlangs begonnen en heeft in korte tijd al veel investeerders naar zich toegetrokken. Dat komt misschien ook wel een beetje door de opzet van de presale; je kunt nu namelijk zeer voordelig investeren in deze token. 

In totaal zijn er namelijk zeven verschillende fases en bij elke nieuwe fase van de presale zal de prijs iets stijgen. Daarna komt de token beschikbaar bij de eerste exchanges en kan het zomaar verder gaan stijgen. 

Je koopt de MEMAG tokens gemakkelijk via de website van Meta Masters Guild, daar verbind je een wallet en ruil je Ethereum of USDT in voor deze crypto token. 

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

2. Fight Out (FGHT) – De beste crypto presale met veelbelovende move-to-earn platform 

Fight Out is één van onze favoriete crypto presales, het is bezig met het ontwikkelen van een move-to-earn platform. Waar in een applicatie workouts en fysieke activiteiten worden opgeslagen. Het beste element, je kunt cryptomunten verdienen tijdens het doen van workouts en op basis van de hoeveelheid beweging zal je worden beloond voor het bewegen. 

Het gaat een mobiele app worden die de workouts registreert en opslaat. Verder zal het op termijn eigen sportscholen opzetten, met sport apparaten die automatisch de workout registeren en in de app zetten. Op deze manier kan al je progressie worden opgeslagen in de app. 

In de app kunnen sportpassen kunnen worden opgeslagen, zo hoef je niet meer losse pasjes van de sportschool mee te nemen. Het zal ook mogelijk in de toekomst om een NFT-avatar te maken, deze kan worden gepersonaliseerd met kledingstukken en vele andere opties. Dit karakter kun je dan trainen, sport je meer, dan zal het ook beter gaan met je NFT-avatar.

De app zal ook een optie aanbieden om tegen betaling persoonlijk advies te ontvangen over randzaken van het sporten. Denk aan workouts of eetpatronen, met professioneel advies zal de app je ondersteunen. 

De FGHT tokens zijn nu te koop tijdens een crypto presale, in verschillende fases worden er tokens verkocht, iedere fase wordt de token prijs iets duurder. Momenteel koop je in de eerste fase 60,06 FGHT tokens voor 1 USDT. In latere fases zal deze prijs hoger worden. 

Fight Out heeft al een verkoop bij een centrale exchange op de planning staan, op 5 april zal de token verkocht worden bij een crypto exchange voor en betaal je voor 1 FGHT token 0.0333 USDT. Een grote prijsstijging wanneer je kijkt naar de huidige tokensprijs (0.0166 USDT per token).

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<<

3. Dash 2 Trade (D2T) – Crypto analyse signalen platform 

Dash 2 Trade is een cryptomunt in de laatste fase van een crypto presale en zal op korte termijn een eerste verkoop houden bij een centrale exchange. De D2T token zal dan verkocht worden, de native token van het handelsplatform van Dash 2 Trade. De token zal onder andere gebruikt gaan worden voor het afsluiten van abonnementen op het platform. 

Er zal namelijk een maandelijks opzegbaar abonnement kunnen worden afgesloten bij het handelsplatform om gebruik te maken van geavanceerde beleggingstools. Denk hierbij aan auto-trader functies, crypto presale alerts, dagelijkse crypto signalen, sociale sentimentele analyses van je favoriete cryptomunten en nog veel meer.

Er zijn drie verschillende abonnementsopties, gratis versie, een starter en een pro versie die toegang geeft tot alle beleggingstools en trading data. Om kennis te maken met het overzichtelijke dashboard kan er een gratis abonnement genomen worden, hiermee kan relatief weinig, maar is zeer handig om erachter te komen of het platform bij je past. 

De keuze voor een starter of pro abonnement hangt volledig af van hoe serieus en frequent je investeert in cryptomunten. Het team van Dash 2 Trade heeft al ervaring met het ontwerpen van en beleggingsplatform, zo ontwikkelde het namelijk het succesvolle Learn 2 Trade, een forex signalen platform met meer dan 70.000 leden over de hele wereld. 

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<<

4. C+Charge (CCHG) – Nieuwe groene crypto presale die carbon credits inzet

C+Charge is een van de nieuwste crypto presales van dit moment, op het platform zal met behulp van blockchain technologie zich gaan inzetten voor het democratiseren van carbon credits. De eerste stap is door bestuurders van elektrische auto’s te introduceren aan het platform, waar met crypto betaald kan worden voor het opladen van een voertuig.

De voordelen van crypto betalingen zijn groot, de betalingen zullen efficiënt en zeer snel worden afgehandeld, dit is precies de kracht is van cryptomunten. In de app van C+Charge kan de CCHG token (de native token van het platform) worden gebruikt voor het opladen van bijvoorbeeld een auto.

Carbon credits zijn erg belangrijk om uitstoot bij te houden en precies te weten hoeveel uitstoot er gedaan is in het verleden. Dit is van belang omdat vele andere methodes vaak samen ging met fraude en misbruik. Met blockchain technologie, wat zeer transparant is en carbon credits, die een gestandaardiseerde maat geven voor uitstoot, lijkt het platform oplossingen te bieden voor bestaande problemen. 

De veelbelovende crypto presale is kort geleden van start gegaan, de komende tijd zal het actief bezig zijn om investeerders warm te maken om te investeren in deze token. Ook jij kan gemakkelijk investeren in wat mogelijk de toekomst is van carbon credits.. Het investeren in deze crypto presale kan met USDT of ETH via de website van C+Charge. 

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<<

5. RobotEra (TARO) – Metaverse crypto game met veel potentie

RobotEra is een metaverse game met onwijs veel potentie, de game wordt al vergeleken met the Sandbox en Decentraland, twee zeer succesvolle metaverse crypto games. De afgelopen maanden verloren deze twee metaverse games enorm veel spelers, het zou goed kunnen dat RobotEra een nieuwe metaverse game is die veel spelers trekt.

De metaverse van RobotEra speelt zich af in in de toekomst op een planeet, TARO, waar robots de macht hebben. Als speler word je ook een robot en kun je stukken land inrichten, attracties, musea bezoeken en nog vele andere activiteiten. Alle activiteiten en in-game aankopen worden gedaan met de TARO, de native token van het platform. 

De native token van het metaverse van RobotEra’s, de TARO, is te koop tijdens een presale. De tokens zijn nu te koop voor 0,020 USDT per stuk, na deze fase zal de prijs stijgen naar 0,025 USDT. Hoe eerder er geïnvesteerd wordt in dit project, hoe beter. Nadat een fase wordt uitverkocht stijgt de prijs namelijk en bij ieder fase worden de tokens 0,005 USDT duurder.

>>> Nu naar de RobotEra Presale <<<

Waar moet je op letten bij het selecteren van crypto presale om in te investeren?

Investeren in crypto presales is lastig, voornamelijk omdat het risico groter is dan het investeren in grotere cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum. 

De reden dat het wel heel interessant is om te investeren in deze top 5 crypto tokens is omdat het opwaartste potentie zeer groot is. Mocht er een token exploderen, dan kan het goed zijn dat je meer dan 1.000% rendement kan behalen. 

In de volgende sectie lees je over een aantal belangrijke elementen waar je op moet letten bij het selecteren van presale crypto

Toepassing 

De beste altcoins als Ethereum, Solana of XRP hebben allemaal toepassing. Dat wil zeggen dat het netwerk of de technologie onmisbaar is weg te denken. Neem bijvoorbeeld Ethereum, honderden crypto projecten en crypto games zijn gebouwd op dit netwerk, die ieder een eigen functies hebben. Ethereum staat aan de basis hiervan, zonder Ethereum kunnen al deze projecten niet meer bestaan. 

Het project heeft hierdoor enorm veel toepassing, hier moet je altijd op letten bij het selecteren van nieuwe cryptomunten. Neem bijvoorbeeld Dash 2 Trade, het handels platform zal enorm veel handige functies hebben zoals de crypto presale alerts. Dit soort functies kunnen het platform onmisbaar maken en een reden geven om de D2T token te blijven gebruiken. 

Het zoeken naar toepassing is een essentieel onderdeel van het selecteren van een cryptomunt, zonder toepassing kan een token nog steeds mooi rendement opleveren, maar het wordt extreem lastig voor een token om op lange termijn relevant te blijven. 

Aantal tokens

Tijdens een crypto presale worden meestal een deel van de tokens verkocht aan eerste investeerders en later wordt nog een deel verkocht tijdens de eerste verkoop bij een centrale exchange. 

Het is van belang om altijd te kijken wat de verhouding is tussen het aantal presale tokens en de tokens die worden verkocht bij een eerste centrale crypto exchange verkoop. Wanneer er een heel groot deel pas wordt verkocht bij de centrale exchange kan het ervoor zorgen dat de prijs meteen sterk daalt, omdat het aanbod aan tokens in verhouding heel groot is. 

Verder is het belangrijk om te kijken naar eventuele plannen om tokens te burnen, dit houdt in dat er op termijn tokens worden vernietigd waardoor het aantal tokens in omloop afneemt. Dit is een goede eigenschap, omdat het aanbod aan tokens hierdoor kleiner wordt en dat kan zorgen voor een stijging in de prijs. 

Steun vanuit de community 

Een van de eerste dingen waar je naar op zoek bent bij het onderzoeken van een crypto ICO is de steun vanuit de community. Hebben veel investeerders interesse in de presale? Hoeveel euro is er al geïnvesteerd in het project en wat is het sentiment op sociale media. 

Dit zijn allemaal belangrijke vragen die je nagaat voor het investeren, een project kan namelijk onwijs goede fundamenten hebben, maar zonder een grote community is het lastig om te groeien. Dit is iets wat al keer op keer is bewezen, een project moet een community bouwen van investeerders die klaar staan om geld te investeren. 

Hoe investeren in crypto presale tokens – Investeren in Fight Out 

Investeerders die nog geen ervaring hebben met het beleggen in presales zullen begrijpelijk vragen hebben over het investeren hierin. Het investeren in een crypto presale is eigenlijk eenvoudiger dan het klinkt, in het volgende stappenplan zal het proces worden toegelicht. 

Het investeren in andere crypto presales is vergelijkbaar als het investeren in die van Fight Out.  

Stap 1: Bezoek de website van Fight Out 

Ga eerst naar de website van Fight Out en klik op de knop ‘Buy FGHT Now’.

Stap 2: Connect wallet aan presale 

Om te investeren moet een crypto wallet verbonden worden aan een presale, dit kan door te klikken op ‘connect MetaMask wallet’ of ‘Wallet Connect’, afhankelijk van welke crypto wallet er wordt gebruikt. 

Wanneer je nog geen crypto wallet hebt adviseren we je een MetaMask wallet aan te maken en deze te gebruiken om te investeren in deze presale. 

Stap 3: Koop nieuwe crypto met USDT of ETH

Nu de wallet succesvol is verbonden kun je kiezen hoeveel USDT of ETH je wilt investeren in deze presale. Er is geen minimale hoeveelheid FGHT tokens die moet worden gekocht, dus bepaal zelf hoeveel je wilt investeren. 

Nadat de presale is afgerond kunnen de tokens worden geclaimd!