scapesmania
Persbericht

De aankomende Bull Run van de toonaangevende crypto’s klaar om te stijgen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-markt staat voor een cruciaal moment met een dominantie van Bitcoin (BTC) van 52%, te midden van pogingen om de $71.000 te doorbreken. Altcoins zien een retracement van $50 miljard, wat wijst op potentieel voor een nieuw bullish traject na de halvering van Bitcoin (BTC), nu de belangstelling van de gemeenschap historisch gezien verschuift naar altcoins.

Deze bull run biedt overvloedige mogelijkheden om munten te ontdekken die klaar zijn voor exponentiële groei in de komende weken en maanden, waarbij de volgende tekst enkele topkandidaten belicht.

ScapesMania: het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, kwam eindelijk het langverwachte PancakeSwap-debuut van ScapesMania. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen.

De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende vooruitzichten.

DEXTswap

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

Hot Pairs

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% betekent.

market
BuyScape

Baanbrekende benadering van gaming

ScapesMania is een gaming-ecosysteem waar spelers kunnen duiken in meeslepende ervaringen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Dit is waarom de community massaal naar ScapesMania komt:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+.
  • Het slimme contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Word lid van het communitykanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart.

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Nu de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? De huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt.

ScapesMania

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

Sluit u aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA!

Cosmos (ATOM): een toegangspoort tot interoperabiliteit

Cosmos (ATOM) heeft veerkracht en groei getoond te midden van marktschommelingen, aangedreven door netwerkontwikkelingen en partnerschappen die de interoperabiliteit verbeteren. Ondanks afnemende handelsvolumes heeft Cosmos (ATOM) een opwaarts traject doorgemaakt, wat het optimisme van de markt weerspiegelt over zijn rol bij het faciliteren van cross-blockchain-communicatie en -transacties.

Toch positioneren de voortdurende ontwikkeling en strategische partnerschappen Cosmos (ATOM) gunstig voor toekomstige groei en adoptie in het blockchain-landschap.

Arbitrum (ARB): Verbetering van de schaalbaarheid van Ethereum

Arbitrum (ARB) ondervond tokenvolatiliteit na ontgrendeling, maar de innovatieve schaalbenadering en adoptie door belangrijke protocollen benadrukken het groeiende belang ervan. Ondanks prijsschommelingen vertoont Arbitrum (ARB) tekenen van herstel, ondersteund door het vertrouwen van de gemeenschap in zijn vermogen om de schaalbaarheidsproblemen van Ethereum aan te pakken.

Succes op de lange termijn hangt af van het behoud van de beveiliging, schaalbaarheid en betrokkenheid van ontwikkelaars te midden van de concurrentie.

Tron (TRX): breidt zijn ecosysteem uit

Tron (TRX) heeft zijn aanwezigheid op het gebied van blockchain versterkt door strategische groei en een focus op decentralisatie van het internet, het aantrekken van gebruikers en het ondersteunen van real-world assets. De veerkrachtige prijsprestaties, aangedreven door innovatie en partnerschappen, weerspiegelen een positief marktsentiment.

Om de groei te ondersteunen moet Tron (TRX) zijn platform verbeteren, ontwikkelaars aantrekken en uitdagingen op regelgevingsgebied het hoofd bieden, terwijl de adoptie in alle sectoren wordt bevorderd.

Conclusie

De cryptomarkt staat aan de vooravond van een transformerende bull run, geleid door opmerkelijke munten als Cosmos (ATOM), Arbitrum (ARB), Tron (TRX) en ScapesMania, bekend om innovatieve technologie en sterke steun van de gemeenschap. ScapesMania, vooral bekend vanwege zijn baanbrekende casual gaming-omgeving en indrukwekkende voorverkoopprestaties, heeft veel aandacht gekregen in de handelsgemeenschap.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.