Ronaldinho_bored
Nieuws

De Braziliaanse voetbal legende Ronaldinho lanceert eigen Crypto

Ronaldinho Gaucho de braziliaanse voetbal legende gaat een eigen cryptocurrency munt lanceren. De digitale munt gaat de ‘Ronaldinho Soccer Coin’ (RSC) heten. 

Ronaldinho richt een eigen Crypto op

Ronaldinho, voormalig voetballer van Barcelona heeft een digitale onderneming gestart. Deze onderneming gaat voetbaldiensten combineren met cryptocurrency en blockchain. Het project die Ronaldinho opstart is in samenwerking met de World Soccer Coin en richt zich op het uitbrengen van een nieuwe crypto genaamd Ronaldinho Soccer Coin (RSC). Ronaldinho en Word Soccer Coin gaan zich richten op echte zaken in het voetbal. Zo gaan ze een eigen voetbalacademie oprichten en amateur wedstrijden over de hele wereld organiseren. Naast deze voetbal zaken gaat de onderneming een gok platform opzetten waar men kan wedden op voetbalwedstrijden, wordt het tevens een digitale marktplaats en wordt er veel onderzoek gedaan naar virtual reality.

De Ronaldinho Digital Stadiums

De virtual reality gaat VR gebruiken om digitale stadions te creëren. De Ronaldinho Digital Stadiums zullen binnen 3 jaar worden ontwikkeld op 300 locaties in de wereld, waaronder Azië, Afrika en het Midden-oosten. Deze digitale stadions worden gemaakt door de nieuwste digitale technologieën in te zetten, zoals:
  • VR
  • Blockchain
  • AI
Door deze technologieën te combineren lijkt het net alsof je zelf bij de wedstrijd aanwezig bent. Ronaldinho zegt in een interview dat er al bouwplannen zijn op meer dan 10 locaties over de hele wereld.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Hppofa_8Ex4