Nieuws, Trending

De elektrische Crypto fiets: Verdien 20 euro per 1600 kilometer

Een Engelse fietsenwinkel genaamd 50cycles gaat in augustus een elektrische fiets uitbrengen die cryptocurrency genereert. De crypto die de fiets genereert heet de ‘LoyalCoin’.

De elektrische crypto fiets verschijnt dit najaar nog op de weg

50cycles zal in augustus de TOBA fiets uitbrengen. Dit is de elektrische fiets die cryptocurrency genereert terwijl je ermee rijdt. Deze cryptocurrency tokens kunnen hierna ingewisseld worden voor verschillende spullen of diensten van winkels die aangesloten zijn bij het Loyalcoin netwerk. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je gegenereerde Loyalcoins te verhandelen voor andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin, Digibyte of NEM. Het Britse bedrijf 50cycles die de elektrische fiets gaat verkopen verwacht dat de fiets vanaf het najaar van dit jaar op de nationale wegen te vinden is.

Wat zijn de kosten en opbrengsten van de Crypto fiets?

Volgens de CEO van 50cycles is de elektrische fiets de eerste en enige in zijn soort. Het is het eerste product die cryptotokens als een beloning uitdeelt voor gebruik. “Net zoals we vijftien jaar geleden het potentieel in elektrische fietsen in Tokio hebben gezien, zien we nu de belofte en toekomst in blockchain-technologie, cryptocurrency”. Door te fietsen op de elektrische fiets zal je als rijder LoyalCoins genereren. Je genereert door te fietsen ongeveer 20 euro aan Loyaltokens per 1600 kilometer die je fietst. De elektrische crypto fiets gaat ongeveer 2.000 euro kosten. Dat betekent dat je dus heel wat kilometers moet fietsen om winst te halen uit de crypto fiets. Ongeveer 160.000 kilometer eitje toch?