ScapesMania
Persbericht

De meest betaalbare crypto’s van maart klaar voor groei

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De altcoin-sector vertoont momenteel opmerkelijke veerkracht en groei, waarbij de Total3-index op 14 maart een nieuw cyclushoogtepunt van $788 miljard bereikte, wat een stijging van 74% vertegenwoordigt ten opzichte van de piek op de bearmarkt. Deze stijging nadert het hoogtepunt van april 2022 en duidt op het potentiële begin van een ‘maniefase’ voor altcoins, wat een cruciaal moment aangeeft dat wordt gekenmerkt door toegenomen enthousiasme van de gemeenschap en substantiële winsten.

De tekst probeert betaalbare cryptocurrencies met potentiële waarde onder de aandacht te brengen en een uitgebreid overzicht te bieden voor marktspelers.

ScapesMania: het grote debuut

Na een overweldigend succes in de voorverkoop is ScapesMania eindelijk op de uitwisselingsscène terechtgekomen. Met maar liefst $6,125 miljoen aan financiering en 18.400 houders wordt het nu aangeboden op PancakeSwap, de toonaangevende DEX met meer dan 1 miljoen maandelijkse gebruikers.

Succes sinds dag 1

De handel begon met MANIA/WBNB- en MANIA/USDT-paren. $MANIA onderscheidt zich van kortstondige ICO-projecten door toewijding aan groei op de lange termijn te tonen naast de gemeenschap van houders.

De debuuthandelsdag van ScapesMania was opmerkelijk. Het aantal houders stabiliseerde zich op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering.

Met bijna onmiddellijk meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen steeg de handelsactiviteit naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Daarnaast steeg de munt binnen de eerste paar uur snel naar de top van de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

De aantrekkingskracht van ScapesMania ontgrendelen

ScapesMania onderscheidt zich in de cryptowereld door verbonden te blijven met zijn publiek, waardoor het een echte game-changer in de branche is. Hier kunnen spelers genieten van gameplay zonder crypto-complexiteit, terwijl houders de ontwikkeling kunnen beïnvloeden en de toekomst van het ecosysteem vorm kunnen geven.

ScapesMania is actief binnen de enorme casual gaming-industrie die volgens Statista in 2027 omhoog zal schieten naar 19,12 miljard dollar en is klaar om van deze groei te profiteren. De huidige bull run, aangewakkerd door de sterke stijging van Bitcoin, suggereert dat het nieuwe altcoin-seizoen voor de deur staat, waarbij gamingtokens voorop lopen.

De timing van de aanbieding van ScapesMania is perfect, en er is geen beter moment om aan boord te springen en uw $MANIA-tokens te bemachtigen.

Wat zit er in voor houders?

Nu ScapesMania in een stroomversnelling komt, is dit wat $MANIA-gebruikers te wachten staan:

  • Evenwichtige tokenomics met Cliff en Vesting: deze mechanismen helpen de stabiliteit te garanderen door het evenwicht tussen vraag en aanbod in stand te houden.
  • DAO-governance: Houders kunnen de ontwikkeling van ecosystemen beïnvloeden door over cruciale beslissingen te stemmen.
  • Stakingprogramma: Leden kunnen tokens inzetten voor extra beloningen.
  • Uitbreiding van tokenhulpprogramma’s: In tegenstelling tot mememunten die afhankelijk zijn van hypes, valt $MANIA op met een uitzonderlijk hulpprogramma dat kan worden uitgebreid met nieuwe projecten die aan het ecosysteem worden toegevoegd. Het token zal fungeren als de in-game valuta in het pilot-gamingproject, geeft houders stemrecht in de zich ontwikkelende DAO en stelt hen in staat staking- en gemeenschapsbeloningen te scoren.
  • Geverifieerde veiligheid: het slimme contract van ScapesMania is gecontroleerd en heeft groen licht gekregen van BlockSafu, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid ervan zijn gegarandeerd.

Toekomstvisie en vooruitzichten

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen met succes zijn behaald, richt ScapesMania zijn zinnen op een veelbelovende toekomst. Hier is een glimp van wat ons te wachten staat:

  • Het team richt zich nu op productontwikkeling, samenwerking met ervaren game-ontwikkelaars en het cultiveren van een interne talentenpool. Het project gaat verder met elke voltooide mijlpaal. Als u nu niet meedoet, kan dit tot spijt leiden als u uit de eerste hand getuige bent van de groei van het project.
  • Onder leiding van hun visionaire CEO test en verfijnt het team voortdurend ideeën om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij de doelgroep.
  • Met een solide marketingstrategie voor post-listing breidt ScapesMania zijn outreach-inspanningen uit en verfijnt hij zijn tactieken, waarbij hij met elke stap nieuwe hoogten bereikt. Een voorverkoop van meer dan $ 6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap met meer dan 60.000 leden en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingvaardigheid van het team.

Gemeenschapsopwinding

De cryptogemeenschap gonst van de gesprekken over ScapesMania op populaire platforms. Mensen willen zich graag aansluiten, omdat ze resoneren met de visie ervan en een actieve rol willen spelen. Zelfs walvissen letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 bedragen.

Het is duidelijk dat dit succes niet haalbaar zou zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team is zijn supporters oprecht dankbaar voor deze eerste impuls. En onthoud: dit is nog maar het begin: er staat nog veel meer te wachten!

Bekijk wat ScapesMania-supporters te zeggen hebben.

Duik in ScapesMania

Met zijn indrukwekkende PancakeSwap-debuut en innovatief gameconcept staat ScapesMania in de schijnwerpers. Na de notering heeft de munt een stabiele prijs behouden en solide initiële steun gekregen. Een golf van nieuwe eigenaren duidt op een sterk geloof in het potentieel ervan op de lange termijn.

De prijsrichting zal waarschijnlijk afhangen van de kracht van de gemeenschap, de ontwikkelingsvoortgang en effectieve marketingstrategieën. Dit project blinkt uit op elk van deze gebieden en biedt spannende perspectieven voor de toekomst.

Wacht niet langer – ontvang vandaag nog uw $MANIA-tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en ga mee op de golf van casual gaming-groei!

Doe mee aan de actie – Grijp vandaag nog $MANIA!

Avalanche (AVAX): de krachtige blockchain

Avalanche (AVAX) beschikt over unieke consensusmechanismen en een focus op snelheid en schaalbaarheid, waardoor talloze gedecentraliseerde applicaties (dApps) worden aangetrokken en de marktaanwezigheid wordt versterkt. Het strategische belang ervan heeft de marktwaarde doen stijgen en snelle, kosteneffectieve transacties mogelijk gemaakt, terwijl de decentralisatie behouden bleef.

Ondanks veelbelovende vooruitzichten moet Avalanche (AVAX) uitdagingen aangaan bij het behouden van technologische superioriteit en concurreren binnen het drukke Layer 1-oplossingenlandschap.

Magic Square (SQR): een revolutie in de app-marktplaats

Magic Square (SQR) heeft tot doel de Web3-appmarkt opnieuw te definiëren door te dienen als een centrale hub voor applicaties, waarbij belangrijke tokens worden toegewezen voor de ontwikkeling van ecosystemen om innovatie te stimuleren. Deze toewijding aan groei zou de vraag naar SQR kunnen stimuleren, waardoor de marktwaarde ervan zou toenemen omdat het topontwikkelaars en -applicaties aantrekt.

Het succes van Magic Square (SQR) is afhankelijk van het opbouwen en behouden van een dynamische ontwikkelaarsgemeenschap terwijl ze door het competitieve landschap van de app-markt navigeren.

Jito (JTO): Verbetering van het Solana-ecosysteem

Jito (JTO) heeft de aandacht getrokken vanwege zijn prijsstijgingen en bijdragen aan het Solana-ecosysteem door aanbiedingen als een liquide stakingpool en MEV-producten, met als doel de liquiditeit en DeFi-kansen voor SOL-houders te verbeteren. De recente prijsstijging, aangewakkerd door innovatieve aanbiedingen en een succesvolle airdrop, heeft de belangstelling van de gemeenschap gewekt, wat mogelijk een verder positief momentum kan veroorzaken omdat het Solana ondersteunt.

Toch moet Jito (JTO) vertrouwen scheppen en levensvatbaarheid op de lange termijn aantonen in de competitieve en volatiele cryptocurrency-markt.

Conclusie

Alle projecten hier lijken een goede balans te bieden tussen betaalbaar zijn en een hoog potentieel hebben. ScapesMania, het innovatieve casual gaming-project, lijkt in deze line-up het meest op te vallen.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.