scapesmania
Persbericht

De potentiële daling van Bitcoin tegemoet: 3 Altcoins klaar voor groei

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-markt beleeft een cruciaal moment met de aankomende Bitcoin (BTC) halvering en de toegenomen institutionele interesse, wat mogelijk het einde van traditionele marktcycli inluidt. Goedkeuring van spot bitcoin ETF’s in de VS en de betrokkenheid van grote spelers zoals BlackRock hebben de Bitcoin (BTC) waarde verhoogd, wat wijst op een verschuiving naar stabiele groei aangedreven door institutionele investeringen.

Gezien de prijs van Bitcoin (BTC) niet immuun is voor dalingen, waarom zou u dan niet minder bekende munten overwegen met veel potentieel om te groeien?

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een waanzinnig succesvolle voorverkoop die $6,125 miljoen aan financiering binnenhaalde, bijna 18.400 houders aantrok en meer dan 60.000 volgers wist te boeien, kwam eindelijk het langverwachte debuut op de PancakeSwap-beurs. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen.

De tokkenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten.

Het aantal houders stabiliseerde op 18,41K in de eerste 24 uur, met een handelsvolume dat $2,25M bereikte. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs lijst van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar zijn recordhoogte van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% markeert. Geen verdere uitleg nodig.

Baandoorbrekende Aanpak voor Gaming

ScapesMania is een gaming-ecosysteem waar spelers zich kunnen onderdompelen in meeslepende ervaringen zonder enige voorkennis van crypto. Ondertussen kunnen houders profiteren van het succes van het project en hebben ze inspraak in de richting ervan via DAO.

Door in te spelen op de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige stierenmarkt, bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je het cryptonieuws hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk succesverhalen gezien van gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om op te stijgen en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom Kiezen voor ScapesMania?

Vraag je je af waarom de gemeenschap naar ScapesMania stroomt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De $MANIA-tokenomics zijn zorgvuldig gebalanceerd met cliff- en vestingperioden. Een gestructureerd vestingschema is ontworpen om een evenwicht tussen vraag en aanbod te behouden.
  • De $MANIA-token dient als bestuur in de evoluerende DAO en fungeert als een in-game valuta in het pilot-gamingproject. Gemeenschapsleden kunnen ook tokens staken voor extra beloningen. Het team werkt actief aan het uitbreiden van het nut van de token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en het gebruik ervan binnen het ecosysteem te verhogen.
  • Er is een solide promotiestrategie na de notering in werking. Het team heeft zijn marketingkracht bewezen, zoals blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6M, de basis van meer dan 18.4K houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K en het gemiddelde maandelijkse verkeer van meer dan 75K. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het slimme contract van het project heeft een keurmerk ontvangen van BlockSafu. Als houder kun je vertrouwen op de toewijding van het platform aan veiligheid.
  • ScapesMania wint aan tractie op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door goedkeuringen van gerespecteerde influencers in het veld.

De Weg Vooruit

In een wereld waar casual gaming heerst, leidt ScapesMania de weg door slim in te spelen op wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die een disconnectie met hun publiek ervaren, stemt ScapesMania overeen met de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl houders profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista wordt verwacht dat de casual gaming-industrie tegen 2027 zal stijgen tot $19,12 miljard. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelen voor fondswerving zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Voor een vliegende start heeft het project een partnerschap gesloten met ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben verkregen in de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, de CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals je weet, is een bekwaam team vrij cruciaal om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceringsteam werkelijk is. We werken gelijktijdig aan het product. We geven ook prioriteit aan het versterken van het ontwikkelingsteam. Om de operaties te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Sluit je aan bij het gemeenschapskanaal om op de hoogte te blijven van de laatste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap is op populaire platforms druk in gesprek over het project. Ze zijn enthousiast om zich aan te sluiten bij ScapesMania omdat ze de visie delen en actief betrokken willen zijn. Ook walvissen hebben aandacht, met stortingen die de $20.000 al overstijgen.

Het is duidelijk dat geen van dit succes mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters echt voor deze kickstart. En onthoud, het is slechts het begin – er komt nog veel meer aan!

Sluit je aan bij de ScapesMania Beweging

Terwijl de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om in te stappen in dit veelbelovende landschap.

Herinner je hoe gamingprojecten explodeerden in 2021? Nou, de huidige crypto-marktboom kan een soortgelijke kans voor uitbreiding bieden. Met een stabiele prijs na notering en sterke initiële ondersteuning heeft de munt al zijn veerkracht bewezen.

De toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, allemaal gebieden waarin ScapesMania uitblinkt, wat eindeloze mogelijkheden vooruit biedt.

Waarom wachten? Onderneem vandaag actie – koop nu je $MANIA tokens op PancakeSwap.

>> Sluit je aan bij 18K Houders – Koop nu $MANIA! <<<

Solana (SOL): Een Netwerk van Snelheid en Efficiëntie

Solana (SOL) heeft Bitcoin overtroffen in het accumuleren van validatorvergoedingen, wat wijst op verhoogde netwerkactiviteit en adoptie, met toegenomen gebruik voor slimme contracten en efficiënte transacties. De recente significante stijging van de Solana (SOL) prijs weerspiegelt groeiend vertrouwen in zijn technologie en bestuursmodel.

Echter, zorgen over zijn snelle groei en eerdere netwerkuitval roepen vragen op over zijn langetermijnschaalbaarheid en betrouwbaarheid.

BNB Coin (BNB): De Pijler van ‘s Werelds Grootste Crypto Exchange

BNB Coin (BNB) heeft een opmerkelijk herstel gezien, gedreven door zijn dominantie in de sector van crypto-exchanges en innovatieve aanbiedingen, ondanks toezicht van de regelgeving. Zijn prijsstijging, aangejaagd door marktherstel en de uitbreiding van het Binance-ecosysteem, heeft investeerders optimistisch gemaakt, hoewel regelgevende ontwikkelingen potentiële risico’s voor zijn traject kunnen vormen.

De toekomst van BNB Coin (BNB) hangt af van Binance’s vermogen om regelgevende uitdagingen te navigeren, met verwachtingen van voortgezette groei getemperd door potentiële volatiliteit.

Cardano (ADA): Een Platform voor Duurzame en Veilige Blockchainoplossingen

Ondanks de controle van de SEC, toont Cardano (ADA) veerkracht met een stijgende totale waarde vergrendeld (TVL) en stablecoin-adoptie, wat aantrekkelijk is voor investeerders die duurzame groei prioriteren. Zijn methodische benadering van ontwikkeling en bestuur behoudt populariteit onder enthousiastelingen, terwijl door onderzoek gedreven initiatieven en gemeenschapsondersteuning het positioneren voor geleidelijke groei, afhankelijk van marktadoptie en naleving van regelgeving.

Conclusie

De tekst van vandaag was bedoeld om u te helpen bij het opbouwen van een veelzijdige portefeuille. Met de juiste tools en tactieken, naast ons onderzoek, hopen we dat u goed voorbereid zult zijn op wat er ook op uw pad komt.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.