crypto prijs stijgt
Altcoin

Deze 3 cryptomunten zagen deze week een gigantische prijsstijging

Hoewel Bitcoin (BTC) er nog niet in is geslaagd om zijn all-time high (ATH) van maart te overtreffen, zijn er tal van altcoins die wel gigantische stijgingen doormaken. In de afgelopen week vielen er drie in het bijzonder op: Notcoin (NOT), JasmyCoin (JASMY) en Ordi (ORDI).

Notcoin (NOT)

De best presterende cryptomunt van deze week is Notcoin. Notcoin is een play-to-earn token dat geïntegreerd is in het TON (The Open Network) ecosysteem. Deze GameFi-token is ontworpen voor de gaming sector, waardoor spelers echte waarde kunnen verdienen door te spelen. Gebruikers kunnen hun verdiensten verhogen via boosts, power-ups, het voltooien van quests en deelname aan ranglijsten.

De digitale munt wordt voornamelijk gebruikt in een populair spel op Telegram, waar spelers Notcoins verdienen door op een virtuele munt te tikken. Dit spel heeft meer dan 35 miljoen gebruikers aangetrokken dankzij de eenvoudige en verslavende gameplay, ondersteund door Telegram’s brede gebruikersbasis.

In de afgelopen week steeg de waarde van Notcoin met meer dan 132%, waarmee het momenteel de best presterende cryptomunt is. Slechts drie dagen geleden bereikte de digitale munt zijn all-time high van $0,028.

JasmyCoin (JASMY)

De op een na best presterende cryptomunt deze week is JasmyCoin. JasmyCoin (JASMY) is de cryptocurrency van het Jasmy-platform, een Japans project dat zich richt op het geven van controle over persoonlijke data van Internet of Things (IoT)-apparaten. JASMY is een ERC-20 token op de Ethereum (ETH) blockchain en fungeert als utility token binnen Jasmy.

In de afgelopen zeven dagen is de waarde van deze digitale munt met bijna 54% gestegen. Hoewel de token nog steeds meer dan 99% onder zijn all-time high (ATH) handelt, geeft dit een vertekend beeld vanwege de aanzienlijke toename van de circulerende voorraad in de loop der tijd. Desondanks bevindt de marktkapitalisatie van JASMY zich momenteel op een nieuw hoogtepunt.

Ordi (ORDI)

Tot slot bespreken we Ordi. Ordi (ORDI) is de eerste BRC-20 token die is gecreëerd op de Bitcoin blockchain, mogelijk gemaakt door het innovatieve Ordinals-protocol. Dit protocol maakt het mogelijk om data zoals tekst, afbeeldingen, audio en video direct op individuele satoshis (de kleinste eenheden van Bitcoin) te plaatsen. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden voor het creëren en verifiëren van non-fungible tokens (NFT’s) op de Bitcoin blockchain, zoals te zien in collecties als Ordinal Punks en Taproot Wizards.

In de afgelopen week is de waarde van Ordi met 39,4% gestegen. Door deze prestaties staat Ordi nu in de top 100 van crypto’s qua marktkapitalisatie. Er lijkt nog voldoende opwaarts potentieel te zijn, aangezien de token bijna 40% onder zijn all-time high (ATH) handelt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ordi of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Premier van Montenegro investeerde in Terra
Solana gaming studio Mirror World Labs haalt $12 miljoen op in eerste Series A-financiering
Altcoins bloeden hevig, Bitcoin ETF uitstromen de oorzaak?
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen