Persbericht

Newsbit 17-11-2020 10:41 leestijd 3 - 7 min

DigitalNote Aankondiging & Updates

DigitalNote is een robuust hybride blockchain van Proof-of-Work (PoW) en Proof-of-Stake (PoS). De hybride blockchain maakt realtime transacties mogelijk en biedt beveiligde berichten functies aan. Over de afgelopen maanden is het DigitalNote-product doorontwikkeld, waardoor het product steeds dichter bij de visie van het bedrijf komt: “de blockchain bij uitstek worden”. Met de blockchain-oplossing wil het bedrijf een breed scala aan zakelijke toepassingen bedienen. Het gevolg van doorontwikkeling is dat het bedrijf deze visie nu in een hogere versnelling kan behalen.


Twee soorten cryptocurrency projecten

Cryptocurrency projecten kun je verdelen in 2 soorten, namelijk projecten die worden aangedreven door de hype die eromheen gecreëerd is en de projecten die gericht zijn op waardecreatie. Met name richt de 2e zich op de langetermijnvisie, iets wat bij de eerste nog wel eens over het hoofd gezien wordt. Doordat een hype altijd tijdelijk is, zullen dergelijke projecten op de lange termijn wellicht met problemen lopen die lastig te overwinnen kunnen zijn. Wanneer je echter wel voor de langetermijnvisie kiest, zal naar verwachting een beter product ontstaan.

DigitalNote heeft zijn product in de laatste categorie geplaatst: waardecreatie. Het team gelooft er dan ook heilig in dat het bouwen van een solide platform met een solide technologie de oplossing is voor de lange termijn. Door het platform aan te passen aan de wensen van de gebruikers, kan een langetermijnvisie worden gegarandeerd.


Klaar om nieuwe investeerders en breder publiek aan te trekken

Sinds de oorspronkelijke lancering van het DigitalNote-product is het al een DeFi-project geweest, dit door de opbrengsten te verzekeren door middel van staking en door master nodes in de kernstructuur te gebruiken. Het project wordt echter niet direct herkend als een DeFi-project, omdat er geen ERC-20 domein als basis gebruikt wordt, iets wat bij veel andere Defi-projecten als basis wordt ingezet.

ERC-20-tokens zijn over het afgelopen jaar enorm in populariteit gestegen, door de stijging van interesse in verschillende DeFi-projecten. Het gevolg hiervan is dat er nu een enorme geldwaarde opgeslagen zit in deze projecten. Het product van DigitalNote is nu echter, door het werk van de afgelopen maanden, klaar om nieuwe investeerders en een breder publiek aan te gaan trekken.


Veel mijlpalen bereikt

Over de afgelopen paar maanden heeft DigitalNote, met hun gedecentraliseerde en niet op ICO gebaseerde blockchains, dan ook meerdere mijlpalen weten te bereiken. Zo is er allereerst een webwallet ontwikkeld, die op zowel Android als iOS-apparaten gedownload en gebruikt kan worden in hun respectievelijke app stores.

Hiernaast hebben diverse cryptocurrency exchanges de coin van DigitalNote nu officieel vermeld en zijn alle DigitalNote-gebruikers geïnformeerd over het gebruik van hun producten met behulp van de nieuwste WIKI van het bedrijf.


Lancering DigitalNote 2 XDN

Hiernaast zijn diverse andere updates uitgevoerd. Een belangrijke update hiervan is de lanvering van DigitalNote 2 XDN, een op de ERC-20-gebaseerde blockchain.

Gebruikers hiervan krijgen de mogelijkheid om een Superblock te minen bij bloknummer 300.000. Hierdoor kunnen deze gebruikers deelnemen aan de distributie van 2XDN aan houders van masternodes en stakers.

Ethereum (afgekort ETH) is momenteel het populairste platform voor interoperabele tokens. Het bedrijf wil het groots aanpakken: “Des te meer wij zichtbaar zullen worden in het wereldwijde cryptocurrency-ecosysteem, hoe meer integratiemogelijkheden zullen ontstaan”. Hiervoor heeft het bedrijf 2XDN-ERC-20-tokens geïntroduceerd. Dit brengt enkele voordelen met zich mee, zoals het drastisch verhogen van het aantal gebruiksscenario’s voor de crypto-token.


Andere DigitalNote Updates

Hiernaast zijn er nog een aantal andere updates vanuit DigitalNote:

Wallet-flexibiliteit: De 2XDN-tokens hebben een flexibiliteit voor wallets ingebouwd, wat inhoudt dat deze tokens in vrijwel iedere wallet opgeslagen kunnen worden. Gebruikers hoeven dus geen aparte wallet aan te maken specifiek voor deze tokens.

Easy Swap: De 2XDN-tokens kunnen eenvoudig worden verhandeld door middel van bijvoorbeeld Uniswap, of andere DEX-markten.

Dapps: De tokens van 2XDN worden op vrijwel alle Dapps ondersteund waar andere ERC-20-tokens ook ondersteund worden.

Meer exposure voor investeringen: Doordat het netwerk van Ethereum ruim 100 miljoen wallet-adressen kent, biedt dit een enorme potentie voor de exposure van investeringen op het netwerk van XDN.


Waar gaat het DigitalNote team zich nu op focussen?

Het team van DigitalNote zal in de komende perioden, ondanks de wereldwijde Corona-pandemie, zeker niet stil zitten. Zo zal er onder andere gewerkt worden aan het uitbreiden van de DigitalNote Discord-gemeenschap en aan het DigitalNote ecosysteem.

Hiernaast zal de roadmap van XDN worden bijgewerkt waarmee de nieuwe visie van het bedrijf zal worden laten zien. Ook zal het bedrijf op zoek gaan naar nieuwe partnerschappen om hun footprint te vergroten. Tevens wil het bedrijf meer liquiditeit naar het ecosysteem van XDN brengen en komen ze binnenkort met een gedetailleerde mededeling aan hodlers van XDN over hoe het Superblock-proces exact werkt. Tot slot wil DigitalNote meerdere campagnes uitvoeren om het bewustzijn van het DigitalNote-product te verhogen.

Al met al heeft het blockchain-project van DigitalNote mooie stappen gemaakt en wordt er nog hard gewerkt aan een verdere verbetering van het product. Met de hybride blockchain en constante updates kunnen mogelijk lastige drempels overwonnen worden. Wil jij meer weten over de blockchain-projecten van DigitalNote? Meer informatie is te vinden op de officiële website.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten