kangamoontje
Persbericht

Dogecoin (DOGE) en Fantom (FTM) stijgen, deze nieuwe meme-munt registreert enorme piek en trekt aandacht van handelaren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een overzicht van de markttrends toont een rallysignaal voor top DeFi-munten zoals Dogecoin (DOGE) en Fantom (FTM). Echter, de schijnwerpers richten zich helderder op KangaMoon (KANG), een nieuwe meme-munt die stijgt in zowel prijswaarde, marktreputatie als potentieel om te stijgen. Lees hieronder meer.

KangaMoon (KANG) registreert 125% groei, biedt spannende voorverkoopbonus terwijl meer investeerders zich bij het project aansluiten

KangaMoon (KANG) bevindt zich tot nu toe in een stijgend momentum in de voorverkoop, met een winst van meer dan 125% terwijl het nog maar in fase 3 van de voorverkoop is. Evenzo heeft de KangaMoon voorverkoop al meer dan $1.000.000 opgehaald, met de focus op het bereiken van de $1,5 miljoen in de komende dagen, wat het een top meme-munt maakt om in de gaten te houden dit jaar.

Het stijgende momentum van de KANG voorverkoop kan worden toegeschreven aan het sterke nuttigheidspotentieel van de token op de Kangaverse, in tegenstelling tot andere populaire meme-munten zoals Dogecoin, Shiba Inu, etc., die geen nut hebben. Ondertussen staan investeerders die de KANG voorverkoop kopen open voor een bonus van 10%. Met een geprojecteerde prijsstijging van 800% voor KANG in 2024, is nu het beste moment om de token te kopen die wordt verkocht voor slechts $0,01125.

KANG-tokenhouders kunnen ook meer beloningen verdienen door deel te nemen aan gemeenschapsactiviteiten zoals het plaatsen op sociale media en het reageren op tweets die het project promoten. Over het algemeen is KangaMoon een innovatief platform voor interactie op de blockchain, spannend spelplezier en een goudmijn voor investeringen.

Dogecoin (DOGE) bereikt nieuwe prijspiek te midden van stijgende prijssignalen

Dogecoin (DOGE) registreerde een significante opwaartse trend in februari, resulterend in een hoogste prijs tot nu toe dit jaar. Zoals blijkt uit gegevens verzameld van CoinMarketCap, steeg de prijs van Dogecoin met meer dan 77% in de afgelopen maand. Als gevolg daarvan overschreed de top meme-munt voor het eerst sinds mei 2022 de drempel van $0,1.

Het recente bullish momentum voor Dogecoin zag ook de marktkapitalisatie de $20 miljard overschrijden. Met het handelsvolume van Dogecoin in een positieve traject, zal de token waarschijnlijk zijn aanzienlijke groei voortzetten voor de rest van Q1 van 2024.

Fantom (FTM) op weg om de prijspiek van december te repliceren te midden van een bullish trend

De stijgende prijs van Fantom (FTM) heeft bij investeerders de hoop gewekt dat de token de prijspiek die het afgelopen december bereikte, zal overtreffen. Ter verduidelijking, de prijswaarde van Fantom bereikte in december 2023 $0,55 voordat het zijn bullish momentum verloor. Als gevolg hiervan viel de waarde van de token terug naar $0,32 in januari, volgens marktstatistieken.

Echter, tegen het einde van januari, triggerde Fantom een heroplevende traject en heeft sinds zijn dieptepunt in januari meer dan 58% gewonnen. Momenteel streeft Fantom naar een nieuwe mijlpaal die experts geloven zeer goed haalbaar is bij de huidige traject.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/

Join De Telegram Community: https://t.me/KangaMoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.