milei
Persbericht

Dogecoin en Shiba Inu kunnen opnieuw een klassieke opwaartse trend bereiken, maar expert geeft de voorkeur aan deze nieuwe memecoin

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Experts steunen Milei Moneda ($MEDA) als de volgende grote cryptosensatie.
  • Dogecoin (DOGE) staat op het punt om boven zijn consolidatiezone uit te breken.
  • De prijs van Shiba Inu (SHIB) is de afgelopen week met 33% gestegen.

Na de halvering van Bitcoin ervaart de cryptomarkt een opmerkelijke opleving. Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) staan op de voorgrond, klaar voor een volgende aanzienlijke opwaartse trend. In dit landschap komt Milei Moneda ($MEDA) naar voren als een veelbelovende kanshebber.

Gepositioneerd als de volgende grote mememunt, streeft $MEDA ernaar om de huidige dynamiek te benutten om zijn positie te versterken. Lees verder om de prestaties van deze top altcoins te verkennen!

Bespaar zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Dogecoin staat klaar om de bullrally van maart te herhalen.

DOGE heeft de grootste klappen van de bearish golf in april opgevangen. Dat komt omdat, sinds de mememunt in maart een jaarhoogtepunt bereikte met een ongelooflijke prijsstijging van 93%, deze op een neerwaartse koers zit en het merendeel van de winsten met 30% heeft teruggetrokken.

Echter, DOGE heeft de afgelopen twee weken in een consolidatiezone gehandeld, met een vooruitzicht op een aanstaande uitbraak. Bovendien zijn cryptoanalisten optimistisch en voorspellen ze dat DOGE boven de consolidatiezone uit zal breken om zijn stierenrally van maart te repliceren.

Hun optimistische sentiment wordt aangewakkerd door de recente injectie van liquiditeit in de munt door walvisinvesteerders, aangezien DOGE de afgelopen week een toename in handelsvolume heeft gezien. Daarom houden experts de prijsbewegingen van DOGE nauwlettend in de gaten.

Financieringsronde van $12 miljoen geeft Shiba Inu nieuwe impuls

Shiba Inu heeft onlangs $12 miljoen opgehaald in een financieringsronde via een private tokenverkoop van zijn aanstaande TREAT-token tijdens het Token2049-evenement in Dubai. Opmerkelijke investeerders hebben zich aangesloten bij Shiba Inu’s nieuwe onderneming, waaronder Animoca Brands, Polygon Ventures en Mechanism Capital.

De investering zal niet alleen de ontwikkeling van Shiba Inu’s blockchain-technologie ondersteunen, waaronder de implementatie van Shibarium, een Layer 2 schaaloplossing, maar zal ook bijdragen aan de aanstaande release van ShibaSwap 2.0, een gedecentraliseerde beurs (DEX) gebaseerd op het SHIB-token.

Na deze ontwikkeling zag Shiba Inu een stijging van 22% in zijn cryptomarktkapitalisatie, vergezeld door een prijsstijging van 33% in de laatste zeven dagen. Daarom voorspellen marktexperts dat dit het begin kan zijn van een meer substantiële toename.

Milei Moneda: de altcoin om in de gaten te houden voor enorme rendementen

Milei Moneda is dit jaar naar voren gekomen als de beste crypto-investeringsoptie, en heeft de concurrentie van gevestigde mememunten zoals DOGE en SHIB overtroffen. Met de verkoop van meer dan 65 miljoen $MEDA-tokens in slechts twee maanden en bijna aan het einde van de tweede fase van zijn driestaps presale, verstevigt Milei Moneda zijn positie als een van de beste altcoins die beschikbaar zijn.

Bovendien is de tokenomics van Milei Moneda zorgvuldig ontworpen om deze groeitraject te ondersteunen. Liefkozend “Mileinomics” genoemd door hodlers, heeft het 60% van de totale voorraad van de munt toegewezen aan de lopende presale. Prioriteit is ook gegeven aan strategische toewijzingen voor DEX’s, wat de toegankelijkheid van $MEDA verbetert nu het zich voorbereidt op de lancering op Uniswap, een van de beste crypto-uitwisselingsplatforms.

Hoewel $MEDA-tokens momenteel beschikbaar zijn voor $0,0125, wordt verwacht dat de lancering op Uniswap op 21 mei de prijs met meer dan 60% zal doen stijgen naar $0,020. Met zijn toewijding aan legitimiteit en transparantie, die blijkt uit zijn robuuste slimme contracten en regelmatige audits, is het geen verrassing dat experts een sterke voorkeur tonen voor Milei Moneda.

Nieuwsgierig naar $MEDA? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.