Dogecoin (DOGE)
Persbericht

Dogecoin Koers Bereikt $0,20 Na 42% Pump Met Meer ADTV Dan SOL & XRP – Kan Dogecoin Veel Waard Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Dogecoin koers is vandaag met +17% gestegen en is hiermee door het niveau van $0,20 gebroken, met een trading volume van meer dan $5 miljard. Dit is meer volume dan dat altcoins zoals Solana en XRP vandaag hadden.

Dogecoin profiteert daarnaast van geruchten over cryptobetalingen op Twitter, waardoor ook DOGE betalingen mogelijk kunnen zijn in de nabije toekomst. Kan Dogecoin veel waard worden als dit daadwerkelijk gebeurt?

DOGE Koers Verwachting – Kan Dogecoin Veel Waard Worden?

Dogecoin (DOGE) is aan het eind van de ochtend behoorlijk aan het stijgen, zo ligt DOGE op het moment boven $0,214 met een stijging van ruim +17% in de afgelopen 24 uur. Dit brengt de Dogecoin koers +42% hoger dan een week geleden, toen het nog rond de $0,15 slingerde.

Door de DOGE pump van vandaag is de Relative Strength Index (RSI) op het overgewaardeerde niveau boven de 70 beland. Desondanks lijkt er nog geen teken te zijn van een correctie. Dit is dus mogelijk een teken dat de Dogecoin nog verder kan stijgen.

De Dogecoin koers wordt ondersteund door zijn 30 daagse moving average (geel), die dalingen rond de $0,16 kan afremmen mits er een correctie zal plaatsvinden vandaag.

Dogecoin kan binnenkort mogelijk ook op Twitter (X) geaccepteerd worden als betaalmiddel. Hoewel deze geruchten al voor een lange tijd spelen, zijn deze nog sterker geworden na het bericht dat Elon Musk via het platform deelde deze week.

Als Dogecoin, de favoriete meme coin van Elon Musk, gebruikt kan worden op Twitter, zou de populariteit van DOGE verder kunnen toenemen. Tesla en SpaceX, twee bedrijven van Elon Musk, ondersteunen al Dogecoin betalingen. Als SpaceX zijn eerste kolonie op Mars heeft, zal DOGE volgens Musk het eerste betaalmiddel worden op de planeet. Hiermee lijkt een veelbelovende toekomst van Dogecoin weer meer veiliggesteld.

Dogecoin zou dit jaar na de Bitcoin halving van 2024 naar een nieuwe ATH boven de $0,75 kunnen stijgen en zelfs de $1 kunnen doorbreken. Op korte termijn kan Dogecoin nog verder stijgen, maar vroeg of laat lijkt een correctie er ook in te zitten.

Welke Crypto Memes Gaan Stijgen en Meeliften met de Dogecoin Crypto Hype?

Dogecoin is deze week behoorlijk gestegen, wat kan betekenen dat Dogecoin zelf populairder is geworden, of dat de crypto markt deze week weer wat aantrekt. Met een market cap van zo’n $31 miljard is het echter lastig voor Dogecoin om in korte tijd veel te stijgen.

Kleinere meme coins hebben het voordeel dat er veel minder volume nodig is voor een behoorlijke stijging. Dit maakt gains van 1.000% of zelfs 10.000% mogelijk voor vroege investeerders. Hierdoor kun je met een kleine investering mogelijk veel geld verdienen op de korte termijn.

In dit gedeelte van het artikel kijken we naar een aantal veelbelovende alternatieven voor Dogecoin met een lage market cap, hoge populariteit en veel potentie om hard te stijgen.

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Meme Coin Mogelijk Nieuw Dogecoin

Hoewel Dogecoin vandaag meer trading volume noteerde dan Solana, blijft Solana nog een erg populaire blockchain. Slothana (SLOTH) is een nieuwe meme coin op Solana die deze week is gelanceerd en al meer dan $1,2 miljoen heeft opgehaald in zijn presale. Vroege investeerders vliegen massaal het project in om mee te doen met de geanticipeerde airdrop.

Slothana is het leven van de ‘9 to 5 grind’ helemaal zat en wil samen met investeerders stoppen met werken om geld te verdienen met crypto. De veelbelovende meme coin kan binnenkort veel waard worden gezien zijn populariteit en herkenbare boodschap.

Je kunt Slothana kopen via de officiële website voor 1 SOL per 10.000 tokens, op dit moment is dat zo’n $0,018 per token. De meme coin zal binnenkort live gaan op exchanges en kan vanaf dat punt exploderen in waarde.

Nu naar Slothana

Smog (SMOG) – Crypto Meme met Zeer Succesvolle Lancering

Een andere crypto airdrop die je niet wilt missen is die van Smog (SMOG). Smog is een meme coin die in februari is gelanceerd en met meer dan 3.000% is gestegen en van plan is om de grootste airdrop te doen die Solana ooit heeft gezien.

Je hebt nog zo’n 5 dagen om mee te doen met de airdrop door Smog te kopen en vast te houden. Je kunt extra airdrop punten (en hogere beloningen) verdienen door SMOG te staken en door quests te voltooien op Zealy.

Je kunt SMOG kopen op gedecentraliseerde exchanges op Solana en de officiële website, waar je de meme coin ook kunt staken voor 10% korting op de prijs en een APY van 42%. SMOG kan de komende dagen misschien veel waard worden, zeker nu de deadline van de eerste airdrop nadert.

Nu naar Smog

Sponge (SPONGE) – Meme Coin met x100 Potentieel

Een andere populaire crypto meme met spannend nieuws is Sponge (SPONGE), een meme coin die dit jaar een relaunch heeft gedaan en sinds dat moment met meer dan +150% is gestegen.

Het team van Sponge heeft een play-to-earn game ontwikkeld waarin je tegen SpongeBob en zijn vrienden kunt racen om extra SPONGE te verdienen. Deze game zal binnenkort live gaan en kan het project een grote boost geven.

Je kunt Sponge kopen en staken via de officiële website. De token is gelanceerd op zowel Ethereum (170% APY) als Polygon (388% APY) en kan na de lancering van de Sponge racing game mogelijk veel waard worden.

Nu naar Sponge

Dogecoin20 (DOGE20) – Nieuwe Dogecoin Variant Gaat Voorbeeld Overtreffen

Dogecoin20 (DOGE20) is een nieuwe meme coin die twee weken geleden zijn presale heeft geopend en in deze korte tijd meer dan $10 miljoen heeft opgehaald, wat het een van de meest succesvolle crypto presales van 2024 maakt.

DOGE20 lift mee op de huidige Dogecoin trend en biedt daarnaast de mogelijkheid voor investeerders om passief inkomen te verdienen. Door DOGE20 te staken met behulp van het Proof-of-Stake mechanisme van Etheruem, kun je een passief inkomen genereren.

https://twitter.com/DOGE_COIN20/status/1773032312621478392

Je kunt Dogecoin20 kopen voor een vaste lage prijs van $0,00022 per stuk voordat de token in april wordt gelist op zijn eerste exchange. Dogecoin20 heeft in korte tijd een sterke community opgebouwd en zal een deel van zijn opbrengsten doneren aan goede doelen.

Nu naar Dogecoin20


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.